• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.01.2020

10:33

DIREKTOR TELEKOMA PREDRAG ĆULIBRK: N1 pokušava da nas reketira! Traži 22 puta veću cenu za emitovanje svog kanala!

Društvo

DIREKTOR TELEKOMA PREDRAG ĆULIBRK: N1 pokušava da nas reketira! Traži 22 puta veću cenu za emitovanje svog kanala!

Podeli vest

Generalni direktor Telekom Srbija Predrag Ćulibrk rekao je da je ovih dana na delu pokušaj "reketiranja Telekoma Srbije od strane televizije N1", te da Junajted medija traži emitovanje tog kanala po ceni 22 puta većoj od prosečne.

"Svedoci smo da je na delu pokušaj reketiranja Telekoma Srbije od strane vlasniak N1 televizije. Da je to tačno potvrđuje i činjenica da je vlasnik N1 telvizije javno ndue samo jedan kanal N1, i to po ceni od 40 evrocenti mesečno po korisniku. To je 22 puta veća cena od prosečne cene kanala koju imamo sa Pinkom za grupu njegovih kanala. Sa druge strane, samo jedan kanal, Pink je po javnim istraživanjima 15 puta gledaniji od kanala N1. Ista situacija je i sa grupom kanala Kopernikus gde pripadaju kanali O2 i Prva, koji su prosečno jeftini 6 puta od javno ponuđene cene kanala N1", istakao je Ćulibrk.

On je poručio i da će emitovati kanal N1 sve dok traju pregovori, ukoliko oni pristanu da to urade besplatno.

"Pošto tvrdite i svakodneno ponavljate da postoji izraženi javni interes da ljudi u Srbiji što više mogu da gledaju N1, mi kažemo emitovaćemo ga za sve korisnike Telekoma i Supernove ukoliko vlasnici N1 televizije daju dozovolu da ga emitujemo besplatno i to sve dok budu trajali pregovori", dodao je direktor Telekoma Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 4 godine

Ja ne vidim zašto bi Telekom trebao da emituje N1 po ceni od 4o centi? Čak ne vidim ni zašto bi emitovao gratis. U interesu N1 je da kanal bude emitovan jer time postižu veću gledanost, pa samim tim i veću cenu reklamne sekunde. Druga je stvar ako taj program ima ogromnu gledanost pa je imati ga u svom paketu od prednosti na tržištu jer ga gledaoci žele ali 0,15% gledanosti, po informaciji sa sajta N1 a po istraživanju Nilsena .... alo! Po mome, N1 bi trebao da plati Telekomu. Ako ja osnujem "televiziju", da li bi Telekom bio obevezan da emituje moj program? Ja bih bio zadovoljan sa 1 evrocentom... na milion pretplatnika, 10 000 evra mesečno! Hvala, meni dovoljno!

Ljubiša

pre 4 godine

Ma,šta im popuštate, i koju budalu zanima ta lažovizija N1?Neka je ugase i onako ne plaćaju porez.

slađa

pre 4 godine

Ovo bi bilo fer dok traju pregovori Telekoma i Junajted medije. I u interesu je javnosti.

AS

pre 4 godine

MENI LIČNO N1 NIJE POTREBAN. TREBA MI SPORT KLUB I KANAL LOV I RIBOLOV. ZA POLITIČKIM KANALIMA NEMAM POTREBU.

Bojan

pre 4 godine

Dajte vise objavite da SBB vec danima ne emituje RTS 1 i O2. U zadnjih mesec i vise dana konstantno ometaju signal ove dve televizije, najcesce u vreme dnevnika, ali sad su poceli i da po nekoliko sati u toku dana iskljucuju signale ove dve televizije. Zalio sam se korisnickom servisu ali sem nemustih odgovora tipa radovi na mrezi iako su svi kanali dostupni sem ova dva nema nikakve reakcije od strane SBB-a. Mozete i sami proveriti i videti da ujutru od 6 pa do 9,10 i u toku emitovanja dnevnika iskljucuju signale.

laki

pre 4 godine

Što se mene tice, ja sam n1 kanal blokirao i na sbb tako da me ne tangira sto ga neću imati kad se budem opredelio za telekom. S to ću vrlo brzo učiniti

Angela

pre 4 godine

Vecih "lopova" nema od Telekoma-tosvi znamo.Pametnom doboljno.

Misho

pre 4 godine

Molim uredništvo da informiše javnost koliko poreza su vlasnici N1 i još 16 televizija platili državi.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija