• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

08.02.2020

18:19

ODLIČNE VESTI ZA SVE KOJIMA JE STALO DO MIRA I BUDUĆNOSTI NAŠEG NARODA! Ministar Vulin: Nastavićemo da jačamo Vojsku Srbije

Društvo

ODLIČNE VESTI ZA SVE KOJIMA JE STALO DO MIRA I BUDUĆNOSTI NAŠEG NARODA! Ministar Vulin: Nastavićemo da jačamo Vojsku Srbije

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin danas je komentarisao napredak srpske vojske na rang listi američkog vojnog sajta "Global fajerpauel"

- Zahvaljujući ogromnom radu i razumevanju vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, zahvaljujući radu i upornosti svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, naša vojska značajno napreduje - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući napredak srpske vojske na rang listi američkog vojnog sajta Global fajerpauer po kome je naša vojska po snazi najbolje rangirana u odnosu na vojske zemalja bivše SFRJ.

MINISTAR VULIN: Novi radarski sistem velikog dometa na Zlatiboru do kraja godine!

Ministar odbrane je dodao da je "Srbija vojno neutralna zemlja i zato mora da bude sposobna da se sama brani od svake pretnje. Ulaganje u vojsku i rad njenih pripadnika daju rezultate, a to znači da je mir na Balkanu izvesniji a Srbi sigurniji gde god da žive". 

- Nastavićemo da jačamo borbenu gotovost i odbrambenu moć Vojske Srbije i to je dobra vest za sve kojima je stalo do mira i budućnosti srpskog naroda - poručio je ministar Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija