• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/informer

12.02.2020

10:21

SRBIMA UZIMA PARE, A PEVA ZA SRBOMRSCA! Josipa Lisac peva za Dan zaljubljenih u Beogradu, a četiri dana kasnije himnu na inauguraciji Milanovića!

Društvo

SRBIMA UZIMA PARE, A PEVA ZA SRBOMRSCA! Josipa Lisac peva za Dan zaljubljenih u Beogradu, a četiri dana kasnije himnu na inauguraciji Milanovića!

Podeli vest

Na Pantovčaku je sve manje više spremno za inauguraciju izabranog predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, koja će biti održana u utorak, 18. februara, rekli su njegovi saradnici. Himnu za 39 pozvanih otpevaće - Josipa Lisac!

Da podsetimo, samo nekoliko dana ranije, 14. februara, Josipa će pevati Beograđanima u Centru Sava a taj koncert je već uveliko rasprodat. Eksjugoslovenska pevačka "diva", kako je mediji rado nazivaju, dakle dolazi da Srbima uzme pare, a zatim će pevati čoveku koji je već mnogo puta dokazao koliko "voli" Srbe!

SRBI SU ŠAKA JADA, VUČIĆ JE KABADAHIJA, NEĆE MI SE ON ŠETATI PO ZAGREBU! Šta je sve NOVI PREDSEDNIK HRVATSKE Zoran Milanović govorio o našoj zemlji! (VIDEO/FOTO)

Inače, šef kabineta novog hrvatskog predsednika, Orsat Miljenić je izjavio da Milanovićevo prvo predsedničko obraćanje neće biti napisano, već da će govoriti iz glave, piše hrvatski portal Dnevnik. Dnevnik piše i da će neki dokumenti odlazeće predsednice Kolinde Grabar-Kitarović biti klasifikovani kao tajni, i to u narednih 40 godina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bota

pre 4 godine

Pametna Josipa,peva gde može da mazne pare i ko joj ne brani dolazak.Kod nas Srba može sutra da zapeva i Kolinda i Milanović, a mi će mo ih ljubiti u dupe,može i Kurti naravno...ma nisu svi oni krivi što smo mi budaletine,valjda smo mi krivi što smo takvi,zato sestre i braćo,dosta više kukanja i sve ih redomo sačekujmo raširenih ruku,a posle toga ih ljubimo u ta d...ta,takvi smo mi,širokogrudi,sve volimo ali sebe same,ne.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Она је жена " у годинама"... А то конкретно значи: " ДАЈ ШТА ДАШ"...!?

SS

pre 4 godine

Tako to rade srbi, a nije jedina koja sa tih zlih prostora šiša ovce.

Vatro Marx

pre 4 godine

Znate onu para vrti gdje burgija nece, Tako je sve sporedno Josipe Liaac. Za koga gdje i kada treba zapjevati. Ako je potrebno pjevat ce i za siptare na Kosmetu, samo da bude dobro placenta.

Fuj

pre 4 godine

Nije problem što pjeva, pjevali su i glumili mnogo gori. Ali ko to čudo sluša!?

Gagi

pre 4 godine

Vi novinari niste normalni. Vi prozivate Hrvatica za pevanje hrv. himne. U krajnjem slučaju, Josipa ne dolazi sama u Srbiju već je neko zove i zaradjuje na njoj. Ponekad pišete suvisle gluposti.

Marko

pre 4 godine

Ma prava diva, sa crvenog šešira zaboravila skinuti etiketu (cenu), nikada nije bila cijenjena, čudna i neprirodna.

Djoka

pre 4 godine

Mozda peva u Srbiji .. ali svakako ne Srbima ..

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija