• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

24.02.2020

11:00

DROGA, KOCKA I PRELJUBA NAJČEŠĆI UZROK POSETE PRIVATNOM DETEKTIVU! Bratislav Bata Petković otkriva  koji su prvi znaci da sa vašim bližnjima nešto nije kako treba. (Video)

Društvo

DROGA, KOCKA I PRELJUBA NAJČEŠĆI UZROK POSETE PRIVATNOM DETEKTIVU! Bratislav Bata Petković otkriva koji su prvi znaci da sa vašim bližnjima nešto nije kako treba. (Video)

Podeli vest

Bratislav Bata Petković, savetnik u "Protekti", našoj najstarijoj privatnoj detektivskoj agenciji, kaže da je njihov telefon sve "usijaniji" od poziva. A to što ih klijenti uglavnom zovu da bi proverili članove porodice pokazuje da nam je ugrožena osnovna ćelija društva. Nažalost, u velikoj većini slučajeva se potvrdi da je strah bio opravdan.

Preljuba, večita tema. Zbog nje se brakovi ruše kao kula od karata. Da je tako, potvrđuje nam savetnik u detektivskoj agenciji, koga uglavnom zovu žene kada posumnjaju da ih muževi varaju. Klijentkinje su, kaže, u 90 odsto slučajeva u pravu.

- Obično im prvi znak da se nešto dešava "otkuca" - telefon. Ili muž briše poruke ili prekriva ekran ili telefonira iz toaleta i sa terase. Za mlađe ljude nam je dovoljno od tri do pet dana da utvrdimo da li varaju partnerke.

Druga tema zbog koje se roditelji najčešće javljaju je nazalost droga. Petković podseća da danas kruže razne droge. I da je glavni problem što se deca odaju ovom poroku upravo poremećeni porodični odnosi, ili vreme. Roditlji danas jako puno rade i gotovo uopšte ne provode vreme sa decom, što kasnije dovodi do ovako ozbiljnih posledica po njihove najbliže.

Zbog velikog odliva novca iz kuće je treći razlog zbog koga članovi porodice kontaktiraju detektivsku agenciju "Protekta" je kocka.

Još detalja vezano za ovu temu otkrijte u video prilogu koji sledi.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNI INTERVJU - Aleksandar Vučić o Kosovu i podršci zapadnih sila

ALEKSANDAR VUČIĆ U EKSKLUZIVNOM INTERVJUU: Ne postoje dobijeni izbori! (Video)

SKIDAJTE ZLATNI NAKIT I MANITE SE MOBILNOG KAD GOD MOŽETE! Doktor Slobodan Dunjić upozorava na štetnost zračenja! (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija