• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.02.2020

18:47

TESTIRANO JOŠ SEDAM OSOBA! U Srbiji nema koronavirusa!

Društvo

TESTIRANO JOŠ SEDAM OSOBA! U Srbiji nema koronavirusa!

Podeli vest

U Srbiji nema zaraženih koronavirusom, a tokom dana testirani su uzorci još sedam osoba koji su bili negativni, objavilo je Ministarstvo zdravlja

Do danas u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je 25 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja, odnosno boravile su na području intenzivne transmisije virusa i imale su simptome infekcije disajnih puteva.

Uzorci svih testiranih osoba bili su negativni na novi korona virus.

GRAĐANI, VERUJTE SAMO ZVANIČNIM INFORMACIJAMA O KORONAVIRUSU! Ministar Lončar skrenuo pažnju na nekoliko stvari sa kojima se susreću hitne službe!

 



Kako se precizira, danas do 18 časova testirani su uzorci još sedam osoba koji su takođe bili negativni na novi korona virus.

Ministarstvo zdravlja od danas dva puta dnevno objavljuje sve informacije u vezi s korona virusom.

Informacije će biti objavljivane u 8 i 18 sati na sajtu Ministarstva na adresi Covod-19.rs.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija