• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

28.02.2020

10:04

SRBI ODLEPILI ZA BUGARSKIM PROSTITUTKAMA! Biznismeni odlaze na vikend provod i iznajmljuju devojke za ŠOK CENE!

Društvo

SRBI ODLEPILI ZA BUGARSKIM PROSTITUTKAMA! Biznismeni odlaze na vikend provod i iznajmljuju devojke za ŠOK CENE!

Podeli vest

Muškarci s juga Srbije, otkad je u Bugarskoj prostitucija legalizovana, sve češće organizovano odlaze u komšijsku zemlju kako bi koristili usluge lokalnih "prodavačica ljubavi".

Srbi s juga, od Niša do Vranja, kažu da su im usluge "povoljne". Prema zvaničnim podacima, seksualno zadovoljstvo za novac u toj zemlji pruža oko 20.000 žena. Rade u proseku pet dana i za to vreme usluže oko 10 mušterija.

Prema rečima Miroslava L. (39) iz Niša, sa Bugarkama ima cenkanja i ubeđivanja, ali na kraju svi budu zadovoljni.

"Cene se nisu menjale godinama, a sve zavisi od toga da li prostitutku pokupite na ulici ili imate ugovoren seks s njom u stanu. Ako ste odlučili da imate 'seks s nogu', onda pripremite od sedam do 15 evra. Međutim, ako volite da se raskomotite u krevetu, cene se kreću od 30 do 200 evra", rekao je Miroslav.

Foto: Pixabay

On kaže da njegovi prijatelji u Bugarsku odlaze uglavnom vikendom i dodaje da takav vid provoda postaje sve popularniji.

Prema njegovim rečima, ima i turističkih agencija koje organizuju odlaske u Bugarsku, ali za sada to niko ne oglašava javno, već je sve to preporuka - od usta do usta.

"Javna je tajna da čitav jug Srbije ide u Bugarsku zbog seksa. Ima tu i biznismena, koji unajmljuju njihove elitne prostitutke", dodao je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija