• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

28.02.2020

21:14

CIA OSLOBODILA TERORISTU ODGOVORNOG ZA NAPAD NA NIŠ EKSPRES! Norveški oficir Kristijan Kaš otkrio šokantnu tajnu - istražitelj Unmika Mekalister hoće da svedoči!

Društvo

CIA OSLOBODILA TERORISTU ODGOVORNOG ZA NAPAD NA NIŠ EKSPRES! Norveški oficir Kristijan Kaš otkrio šokantnu tajnu - istražitelj Unmika Mekalister hoće da svedoči!

Podeli vest

Bivši pripadnik Kfora na Kosovu, norveški oficir Kristijan Kaš, izjavio je danas da je američka CIA sabotirala istragu terorističkog napada na autobus "Niš ekspresa" 2001. na Kosovu i da je optuženog za taj napad, člana tzv. OVK Fljorima Ejupija, pustila iz svoje baze Bondstil

Kako prenosi Kosovo onlajn, u predavanju na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost, Kaš, koji poslednjih nekoliko godina živi u Beogradu, rekao je da je te podatke dobio od nekadašnjeg glavnog istražitelja Unmika Džoa Mekalistera.

- Mekalister je spreman da dođe u Srbiju i svedoči - dodao je Kaš i istakao da bi SAD trebalo da se zbog toga izvine Srbiji.

SRBIJA UZIMA AVIONE SLOVENAČKOM ADRIJA ERVEJZU! ONI SU BANKTORT - ER SRBIJA SE ŠIRI! A, od Slovenaca dva Erbasa A319 i dva ATR72!

On je takođe rekao da je protiv podele Kosova, čak i ako je to uslov za evropske integracije Srbije.

Foto: Printscreen You Tube

Kaš je pohvalio francuskog predsednika Emanuela Makrona zbog toga što je sprečio započinjanja pregovora EU sa Severnom Makedonijom i Albanijom, jer je tako, kako je ocenio, "sprečeno opkoljavanje Srbije".

ČETVRTI SVETSKI RAT PROTIV SRBIJE! Više nego ikada, danas nam TREBA JAKA I VOJNO NEZAVISNA RUSIJA, koja je u stanju da zaustavi američki imperijalizam!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Nije on otkrio nikakvu tajnu - međunarodne institucije koje to treba da znaju, uključujući i tribunal u Hagu, su to znale odavno ali niko ne sme da učini bilo šta protiv Amerike jer su korumpirani.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija