• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/SD

07.03.2020

21:37

U SRBIJU STIŽE NEVREME KOJE DONOSI OBILNE PADAVINE! Moguće su i poplave, a u ovom kraju zemlje će biti NAJKRITIČNIJE!

Društvo

U SRBIJU STIŽE NEVREME KOJE DONOSI OBILNE PADAVINE! Moguće su i poplave, a u ovom kraju zemlje će biti NAJKRITIČNIJE!

Podeli vest

Republički hidrometeorloški zavod Srbije objavio je na svom sajtu upozorenje na kišu koja će padati u celoj Srbiji, ali se najobilnije padavine očekuju na istoku i jugu zemlje

Kako stoji u najavi, očekuje se kiša na ppdručju cele zemlje, ali različitog intenziteta.

- Na istoku i jugu posle podne, uveče i tokom noći očekuje se više padavina, od 20 do 30 mm za 12 h. Na visokim planinama padaće sneg - navodi RHMZ.

I u glavnom gradu se do kraja dana očekuju slične vremenske prilike.

DA LI JE NAJČUDNIJA ZIMA ZA NAMA ILI NAM TEK SLEDE HLADNI DANI?! Evo kakvo nas vreme očekuje u MARTU!

Osim toga, RHMZ je objavio i upozorenje koje se odnosi na reku Južnu Moravu, gde se očekuje za će zbog obilnijih padavina vodostaj dostići rizičan nivo.

Metereolog "Weather2Umbrella" Đorđe Đurić kaže da će gotovo ceo vikend proći uz oblake i pljuskove.

- U nedelju će u brdsko-planinskim predelima umesto kiše provejavati sneg, a u toku jutra pokoja pahulja može da iznenadi stanovnike gradova na jugu zemlje. I na planinama će vejati, a očekuje se da padne novih deset centimetara snega - napominje Đurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija