• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.03.2020

10:28

U OVOJ KUĆI U BEOGRADU MOŽETE BESPLATNO DA ŽIVITE, ALI POD JEDNIM USLOVOM! Oglas o kome bruji Srbija!

Društvo

U OVOJ KUĆI U BEOGRADU MOŽETE BESPLATNO DA ŽIVITE, ALI POD JEDNIM USLOVOM! Oglas o kome bruji Srbija!

Podeli vest

Jedna porodica iz Srbije objavila je neobičan oglas za izdavanje kuće.

Kako se navodi, oni kuću na Umci izdaju potpuno besplatno, samo uz troškove računa, koji nisu visoki, a za buduće stanare imaju samo jedan uslov - da brinu o maci. 

Oglas prenosimo u celosti.

 - Dragi FB prijatelji, tražimo cimera za Živku i potrebna nam je vaša pomoć. Maca Živka ima 5 godina, voli da se mazi i igra, voli da žicka hranu dok ručate, ali ne voli druge životinje i ne izlazi iz stana. Živka je ostala sama kada je mama umrla pre skoro godinu dana, i pošto nije raspoložena da živi sa drugim životinjama treba nam neko ko bi živeo sa njom u mojoj kući na Umci.

Foto: facebook

Osoba koja bi živela tamo imala bi samo troškove svog života (struja, voda, infostan) koji tokom leta iznose oko 3.500 dinara, a tokom zime struja je veća zbog grejanja - ukoliko se greje na struju. Hranu i sve ostalo što se tiče Živke (posip, veterinara za ne daj Bože) mi obezbeđujemo.
Kad kažete Umka to deluje daleko, ali zaista nije – za 20ak minuta se stiže autobusom od Sajma...

Važi bus plus 2 zona i ima 4 linije koje idu vrlo redovno a autobusi na linijama za Obrenovac su potpuno novi. Kuća je na 5 minuta od stanice, opremljena je potpuno za normalan život jedne osobe, ima svoje veliko dvorište i ljuljašku, cveće, drveće...

Ukoliko poznajete nekoga ko voli mace i kome bi ova kombinacija odgovarala dajte mu moj mail - ili ako imate moj broj telefona slobodno i njega. Nisam stavila slike kuće – njih ću poslati osobi koja mi se javi da je zaineteresovana...

Pokušajmo da zaštitimo svoju privatnost na internetu barem onoliko koliko je to moguće.
Hvala svima koji su pročitali do kraja ovaj post - obavljeno je na Fejsbuku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija