• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.03.2020

11:01

POZNATI POLITIČAR KOJEG CELA SRBIJA ZNA JE PEDOFIL! Jurić šokirao u Jutarnjem programu - IMAM FOTOGRAFIJE! (VIDEO)

Društvo

POZNATI POLITIČAR KOJEG CELA SRBIJA ZNA JE PEDOFIL! Jurić šokirao u Jutarnjem programu - IMAM FOTOGRAFIJE! (VIDEO)

Podeli vest

Igor Jurić, otac ubijene devojčice Tijane Jurić, šokirao je sve prilikom gostovanje u Jutarnjem programu!

Naime, on je izjavio da poseduje fotografije pedofila jednog  veoma poznatog političara.

"Među njima jeste jedan ozbiljan političar koji je poznat i te kako na nacionalnom nivou. On će učestvovati u ovoj kampanji i obećavati bolji život građanima", izjavio je Jurić.

Na pitanje voditeljke Jovane Joksimović da li je on to rekao nekome od njegovih saradnika, Jurić je na to odgovorio pitanje "A da li biste vi?".

"Da se bavim vašim poslom, mislim da bih", rekla je voditeljka.

Foto: Printscreen Prva

"Da imam krunske dokaze, kao što smo imali u prethodnom slučaju, naravno da bih dao. Nemam svedočenja, imam fotografije koje su nastale sa kamere, ali to na sudu nije dovoljno. Vidi se kako radi određene stvari sa decom. Meni je potrebno svedočenje i ja sam zato izašao u javnost, kao što su se javile žrtve drugih moćnih ljudi, tako i u ovom slučaju. Ja im kažem zaštiću vas, staću ispred vas", istakao je Jurić.

Na pitanje voditeljke kako će reagovati kada ga bude video da gostuje u tom istom Jutarnjem programu, budući da je kampanja u toku i da će gosti biti svi političari koji u njoj učestvuju, Jurić je rekao da će mu tako jako teško pasti.

"Vi ste njega već ugostili više puta. Moj najveći uspeh svega ovoga što sada radim će biti kada nekog takvog čoveka strpam iza rešetaka, da im pokažem da nisu svemoćni. Ti isti ljudi kada sednu ovde kod vas u studio se urpavo tako osećaju, kao da im niko ništa ne može. Jako mi teško pada kada gledam takvog čoveka na televiziji, jer je pre svega i moja ćerka ubijena od strane jednog takvog čoveka. Moram još mnogo toga da uradim, da dokažem i da on završi iza rešetaka", zaključio je Jurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miroslav

pre 4 godine

Jovana je strašno loša voditeljka. Pokušava da bude interesantna ali joj ne ide od ruke. Njeno ponašanje je krajnje nevaspitano. Pokušava da izvuče od Igora podatak o osobi za koju još nemaju krunske dokaze i uporna da sazna ko je u pitanju. Njoj izgleda da nije bitno da se pedofil zatvori već da ona ima exkluzivu i eventualno da baci ljagu na vlast(ako je pedofil u stranci na vlasti). Samo zbog Jurića nisam promenio program inače znoj Jovane ne gledam njihov jutarnji program.

Vlado

pre 4 godine

Jovana je strašno loša i bezobrazna a da je voditeljka to baš i nije.

Stršljen

pre 4 godine

Bravo,bravo gospodine Juriću i svaka vam čast za borbu,ali ima još verovatno takvih političkih,tajkunskih,umetničkih duša pedofila u našem društvu,samo oni to rade na osiguranim tajnim bogatim mestima,a ne po ulicama.Najveći problem što DB kao nekad ne prati tu gospodu,taj vrh društva.

Vlado

pre 4 godine

Upravo toj gospodi je DB najviše smetala. Nije mene, tebe, ili običnog poštenog čoveka pratila, već njih i zato su doneli takve zakone da ništa ne mogu da rade, ako im političari ne dozvole. Naravno ponekad su pojedinci zloupotrebili službu, ali najviše zloupotreba u prošlosti je bio upravo od strane političara a ne radnika DB. Sada BIA i VOA mora da polažu račune svakoj šuši, doduše u zadnje vreme je nešto bolje. Zašto MOSAD, CIA, MI5 i MI6, ili FSB rade efikasno i u potpunoj tajnosti, jer račune polažu samo malom krugu ogovornih za stanje u državi a parlamentima samo putem uopštenih izveštaja a samo u izuzetnim slučajevima pojedinci iz službi odgovaraju pred komisijom parlamenta. Kod nas bi svaka budala htela da kontroliše BIA i VOA.

zoran

pre 4 godine

Juricu..teraj do kraja..na prastaj bitangama nikada..oni samo razumeju jezik sile.

Sanja

pre 4 godine

Ako nije zeleo da kaze ime onda nije trebao da pocinje

Mima

pre 4 godine

Ovaj covek je cudan i nedefinisan,pit se zasto ne kaze ime bilo kome umesto sto tracari

Damjan

pre 4 godine

Juricu, od Gospoda si dobio najteze iskusenje da bi pravda pobedila. Svaka ti cast. Damjan Vlastelica.

Ivan

pre 4 godine

Da li je Djilas,Boško ili onaj treći,kako mu beše ime? A da Narkoman i pacov!

Penzionerj

pre 4 godine

Juric preteruje,nepostoji veci bol kada dete izgubila ali on jeli da bude veoma poznat,naci od policije,drzave bezbednosti i celokupne vlasti. Ako nesto sumnja,morao je otici u policiju a ne iznositi u javnost. Policija bi pratila i dokazala. Mislim da bi trebao odgovarati zbog uzbunjivanje Naroda. Verovatno zna da i nemamo neko sudstvo.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija