• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.03.2020

15:47

IVKOVIĆ I FIZINGER: Unapređenje saradnju MUP i Fondacije Hans Zajdel

Društvo

IVKOVIĆ I FIZINGER: Unapređenje saradnju MUP i Fondacije Hans Zajdel

Podeli vest

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković i regionalni direktor Fondacije Hans Zajdel za Jugoistočnu Evropu Klaus Fizinger ocenili su danas da je saradnja između ove Fondacije i MUP-a dobra, posebno u oblasti rada granične i saobraćajne policije, kao i na polju razvoja policije u zajednici.

Popović Ivković i Fizinger razgovarali su o daljem nastavku dugogodišnje saradnje i mogućoj pomoći u jačanju kapaciteta i modernizacije MUP-a.

Foto: MUP Srbije

Državni sekretar je istakla da Republika Srbija ispunjava sve standarde u pogledu zaštite ljudskih prava migranata, primenjujući human pristup, ali da istovremeno u potpunosti štiti interese svoje države i bezbednost građana.

Foto: MUP Srbije

Na sastanku je bilo reči i o korona virusu, a Popović Ivković je Fizingera upoznala sa najnovijim merama koje Republika Srbija preduzima na sprečavanju širenja ovog virusa.

Popović Ivković je istakla da je Republika Srbija pravovremeno preduzela sve neophodne mere i radnje u cilju suzbijanja širenja epidemije, kao i da se situacija neprekidno prati i da se u skladu sa tim adekvatno reaguje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija