• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M. Dakić

13.03.2020

16:13

INFORMER SAZNAJE! Srbi sa kruzera stižu u ponedeljak! Pravo u izolaciju!

Društvo

INFORMER SAZNAJE! Srbi sa kruzera stižu u ponedeljak! Pravo u izolaciju!

Podeli vest

Tridesetdvoje državljana Srbije koji se od izbijanja korona virusa nalaze u karantinu na kruzeru “Grand Princes” kod San Franciska u nedelju kreću kući, ekskluzivno saznaje Informer!

Prema našim informacijama, oni se svi osećaju dobro i u nedelju će da krenu čarter letom u organizaciji kompanije nazad za Beograd, dok će u Srbiju usled vremenske razlike stići u ponedeljak.

U Beograd se još neće vratiti Ivan S. koji je jedini Srbin zaražen na ovom brodu. Svi ostali će biti vraćeni za Beograd, ali smešteni u izolaciju radi daljeg nadzora. Oni su se nalazili kao članovi posade na ovom kruzeru, dok je jedan Srbin bio gost.

Podsetimo, kako je nedavno saoptio minister spoljnih poslova Ivica Dačić, Srbija je od strane Stejt departmenta obaveštena o izbijanju virusa Covid 19 na brodu.

- Stejt Department nas je obavestio da se na brodu Grand Princess, na kome je po povratku sa Havaja do San Franciska registrovan određeni broj lica zaraženih COVID-19 virusom, nalaze 34 državljanina Srbije, od čega su 33 članovi posade i jedan putnik. Među zaraženima je i jedan državljanin Srbije - Ivan S. On se nalazi u izolaciji i sada se oseća dobro, ima potrebnu medicinsku negu i u kontaktu je sa porodicom - naveo je Dačić u izjavi za javnost.

Jedna Srpkinja sa broda ima i američko državljanstvo i ona neće doći u Beograd.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija