• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

13.03.2020

18:39

PRVI SLUČAJEVI KORONAVIRUSA U JUŽNOJ SRPSKOJ POKRAJINI! Kurti saopštio: Dve osobe pozitivne na Kovid 19!

Društvo

PRVI SLUČAJEVI KORONAVIRUSA U JUŽNOJ SRPSKOJ POKRAJINI! Kurti saopštio: Dve osobe pozitivne na Kovid 19!

Podeli vest

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti i ministar zdravstva lažne države Kosovo Arben Vitija potvrdili su na vanrednoj konferenciji za novinare da su na teritoriji tzv. Kosova registrovana prva dva slučaja koronavirusa

Kurti je pozvao građane da ne paniče i zamolio ih da ostanu kod kuće što je više moguće.

Danas je testirano oko 15 osoba, od ukpno 90, od kojih su dvoje pozitivni na virus Kovid 19.

Iz Nacionalnog Instituta za javno zdravlje tzv. Kosova saopšteno je da trenutno nema mesta panici, ali se traži dodatna opreznost svih.

Oboleli pacijenti smešteni su na Kliniku za infektivne bolesti, a kako navodi Koha, reč je o državljaninu Italije koji ima 20 godina i 77-godišnjem građaninu lažne države Kosovo.

(UŽIVO) NAJNOVIJE INFORMACIJE O KORONAVIRUSU U SRBIJI! Još četiri osobe zaražene, ukupan broj 35!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija