• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.03.2020

18:00

VULIN NA DODELI KLJUČEVA POVOLJNIH STANOVA U VRANJU: Vučić je prvi predsednik Srbije koji je pokrenuo plansko zbrinjavanje pripadnika službi bezbednosti!

Društvo

VULIN NA DODELI KLJUČEVA POVOLJNIH STANOVA U VRANJU: Vučić je prvi predsednik Srbije koji je pokrenuo plansko zbrinjavanje pripadnika službi bezbednosti!

Podeli vest

Čestitam pripadnicima snaga bezbednosti na ovom velikom danu, velikom danu za vas, vaše porodice i vaš grad, ali i veliki dan za naša ministarstva i za čitav sistem bezbednosti. Od vremena Tita, Aleksandar Vučić je prvi predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je prvi čovek koji vodi Srbiju još od tih vremena koji je pokrenuo plansko i sistematski organizovano zbrinjavanje svih pripadnika službi bezbednosti, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin na dodeli ključeva 22 novoizgrađena stana za pripadnike snaga bezbednosti koji su ih kupili po povoljnim uslovima u prvoj zgradi u Vranju

- Čekali smo decenijama da dođe čovek koji će biti u stanju da organizuje čitavu državu i da kaže da pripadnici službi bezbednosti imaju razloga da budu čuvani, poštovani i da imaju povoljnije mogućnosti da reše i ovaj veoma važan životni problem – istakao je Vulin.

Foto: www.mod.gov.rs

Posle decenija čekanja, naglasio je ministar Vulin, dočekali smo da se o pripadnicima snaga bezbednosti vodi računa na poseban način, da se kaže koliko su izuzetni, da se kaže koliko su važni i da se kaže koliko ova država misli i brine o njima.
 
- Mnogo se radujem što vidim ovde i decu kako se već igraju, to znači da igralište treba da bude tu i deca su to prepoznala, a njih ne možete prevariti. Ponosan sam što sam tu sa vama, ponosan što vidim toliko dece i radujem se što će ih ovde biti još više, jer vi koji ste odlučili da kupite stanove na ovaj način, odlučili ste da budete pripadnik službi bezbednosti zauvek. Vi ste vezali svoju sudbinu za svoju državu, sa zanimanjem koje čuva svakog od nas. Hoću da vam se zahvalim zbog toga, da vam poželim puno sreće i zdravlja. Čuvajte sebe i svoje porodice, baš kao što čuvate i sve nas i baš kao što čuvate Srbiju – poručio je ministar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija