• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2020

18:37

(VIDEO) U TOKU SU PRIVOĐENJA ONIH KOJI ŠIRE LAŽI DA GORIVA NEMA! Predsednik Vučić: IMAMO GA ČAK I ZA IZVOZ!

Društvo

(VIDEO) U TOKU SU PRIVOĐENJA ONIH KOJI ŠIRE LAŽI DA GORIVA NEMA! Predsednik Vučić: IMAMO GA ČAK I ZA IZVOZ!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić demantovao je večeras navode o nestašicama goriva u Srbiji izmišljotine i istakao da nema nikakvih problema sa naftom, koje, naprotiv, ima više nego dovoljno, pa će vlada dozvoliti i njen izvoz

- Neko je danas izmislio vest o gorivu, o neštašici, i oni će za to u zatvor. U toku su privođenja onih koji su širili lažne vesti - rekao je Vučić.

Predsednik je poručio da nikakvih problema nemamo sa naftom, te da je NIS uputio dopis da se dozvoli izvoz nafte iz Srbije, jer je imamo u velikim količinama.

- Ali, kada neko nešto napiše na mrežama, i misli da se neće saznati, kaže da ima dojavu, pa se onda stvore redovi... Ne reagujte na laži i ismišljotine pojedinih tajkunskim medija i laži koje se šire po društvenim mrežama - rekao je Vučić.

Nikakvih problema nemamo sa naftom, i vlada će doneti rešenje o izvozu nafte, koju imamo toliko da nemamo gotovo nećemo imati gde da je skladištimo.

HITNO! PRODUŽAVA SE POLICIJSKI ČAS U SRBIJI, UKIDA SE MEĐUGRADSKI PREVOZ! A KAFIĆI I RESTORANI... Predsednik Vučić najavio DRASTIČNE MERE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 4 godine

Svako ali bukvalno svako ko širi paniku iz ovih ili onih razloga treba i mora po kratkom postupku da bude ili zatvoren i novčano kažnjen ili poslat na hiljade i hiljade sati društveno korisnog rada i to pod nadzorom.

Pravda

pre 4 godine

drzava mora da suzbije u korenu ovakve pojave, da primeni drakonske mere!

Rale

pre 4 godine

Nikako ne izvoziti gorivo, jer ne zna se koliko će ovo čudo da traje.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija