• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.03.2020

19:36

(FOTO/VIDEO) AVION "ER SRBIJE" SLETEO U BEOGRAD! Stigla NAJVEĆA POŠILJKA pomoći iz Kine, predsednik Vučić lično dočekao avion i kineske prijatelje!

Društvo

(FOTO/VIDEO) AVION "ER SRBIJE" SLETEO U BEOGRAD! Stigla NAJVEĆA POŠILJKA pomoći iz Kine, predsednik Vučić lično dočekao avion i kineske prijatelje!

Podeli vest

Avion Er Srbije, sa medicinskom opremom i stručnjacima iz Kine, ušao je nešto posle 19.00 časova u vazdušni prostor Srbije, a sada je sleteo na aerodorm Nikola Tesla

 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično  je dočekao avion Er Srbije koji donosi do sada najveću pošiljku pomoći u borbi prtiv korone virusa u nasaoj zemlji. Na aerdorom u Beogradu već je stigla ambasadorka Kine Čen Bo.

Foto: Printscreen

Predsednik Vučić se pozdravio sa doktorima na aerdoromu, ali bez kontakta šakama.

 

 

Uskoro se očekuje i obraćanje novinarima.

Foto: Printscreen

- Mi delimo i dobro i zlo. Dobili smo veliku pomoć od Srbije kada smo se borili sa koronom, sada je red da se mi revanširamo. ovo je samo prvi deo pomoći. Stigli su i kineski medicinski stručnjaci. Oni su se povukli iz prve linije fronta Kine protiv virusa  i odmah su krenuli ka Srbiji - rekla je Čen Bo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čelični prijatelji, delimo i dobro i zlo! ????

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Mar 21, 2020 at 11:53am PDT

 

Nakon toga obratio se i predsednik Srbije.

Foto: Informer

- Dolazak kineskih medicinskih stručnjka od velike je važnosti za nas. Slušaćemo od sutra sve šta nam oni kažu. Veliko gvala predsedniku Si Đinpingu, veliko gvala narodu Kine. Znaćemo da uzvratimo pomoć našim kineskim prijateljima. Beskrajno hvala mom bratu i prijatelju Si Đinpingu. Dočekaće ga stotine hiljada ljudi kada bude dolazio u Srbiju. Dragi stručnjaci, vas molim da se što pre izborimo sa ovom pošasti. Znamo da ćemo moći da pobedimo kroonavirus ukoliko budemo slušali vaše savete. Živela Kina, živela Srbija - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stavra

pre 4 godine

Vidite,predsednik je uradio nesto za OPSTE DOBRO. Zar nema pravo da pokaze zadovoljstvo i radost. Neki se raduju pljackom naroda Srbije i za to dobijaju pohvale pojedinih pripadnika takozvane elite. Jos imate obraza da se javite. U misju rupu ste saterani i tu cete ostati jos dva Vuciceva mandata.

Artatore

pre 4 godine

Ludi zasto ste toliko zlobni i ja se mozda ne slazem sa svakim njegovim potezom ali ovolika snaga volja i ugled nismo imali odavno kad sam Videla 2 zastave kroz prozore aviona plakala sam kao malo dete koja evropska demokratska zemlja je ovako nesto od prijatelja dobila u najvecoj krizi.Pisite Argumente ako ich imate a ne blatite sve sto je dobro i korisno za nas

Marija

pre 4 godine

Iskreno prijateljstvo se u nevolji dokazuje! Hvala Kini!

JovanaM

pre 4 godine

Hvala našoj braći koja su i ovaj put pokazali da nas posmatraju kao iskrene prijatelje.

Vanja

pre 4 godine

Svaka cast! Ponosni smo sto imamo ovakve prijatelje! Necemo zaboraviti ovu pomoc, prijateljstvo i podrsku ! Neizmerno vam hvala na svemu sto ste ucinili za nas do sada!

djordje

pre 4 godine

ko je zdrav nek ide da da krv ne vezano za korona virus ima bolesnih kojima treba tvoja krv, pomoc pomozi bolesnim SRBIJA

jovana

pre 4 godine

Dirljiv prizor za gradjane Srbije u ovako teskim danima koji nam tek predstoje ali moramo se boriti i izboriti, nasi iskreni priatelji tim medicinskog osoblja...! koji je dosao da pomognem nasim gradjanima , ...Zivela Kina nasi iskreni priatelji koji su pritekli pomoc u najtezim trenucima...Pobedicemo ....

Sara

pre 4 godine

Predsednik Vucic je negovao prijateljske odnose sa Kinom i sada je to evidentno da se isplatilo. Dobili smo ogromnu pomoc u vidu maski, zastitne opreme i drugog medicinskog materijala.

Kalina

pre 4 godine

Veoma smo srecni sto je Kina poslala svoje najbolje medicinske radnike. Podrska.

nikica

pre 4 godine

Uvek se znalo da se pravi prijatelji pokazuju u teskim trenucima...vidimo ko nas stvarno postuje kada se u ovakvoj situaciji odlucuju da nam pruze,za nas,ogromnu pomoc...

Dzjordje milosavljevic

pre 4 godine

Nek vucic proglasi Ratno stanje ko sloba milosevic 1999. Kinezi su tu nato ne moze da nas napadne. Razlog nepoznati neprijatelj izveo biolosko napad i rat. I nek mobilise zene i muskarce u jedinice civilne zastite rezervnog sanitetskog sastava, nek trazi novac od trumpa, sia, i putina, medicinske sestre i doktori moraju se odmarati dozivece nervni slom ko ovi u italiji. Ideja je LUDACKA i ova planeta je luda.

vojkan

pre 4 godine

Tako to rade pravi ,iskreni i odani prijatelji.Hvala braći na ogromnoj pomoći u ovoj teškoj situaciji.

Maja

pre 4 godine

Srbija ce na ovoj pomoci biti beskrajno zahvalna vekovima, nikada nece dozvoliti da ovaj gest nase kineske brace padne u zaborav! Ziveli nasa braco!!

Vladan

pre 4 godine

Dirljiv, divan prizor za gradjane Srbije u ovako teškim danima koji nam tek predstoje ali moramo se boriti i izboriti. Toliko sam se uzbudio da sam pustio suzu kada sam video na avionu Kinsku i Srpsku zastavu. Kinezi su naši iskreni priatelji, pokazuje i tim medicinskog osoblja, koji je došao da pomognem našim gradjanima da pobede nevidljivog neprijatelja.

M Novosel

pre 4 godine

Najiskrenija zahvalnost braći Kinezima na pruženoj pomoći.

Cica

pre 4 godine

Veliko Hvala Kiki na pomoci. Hvala predsedniku, ministarstvu zdravlja i najvise timu strucnjaka i medicinskim radnicima koji brinu o nama.

tsr

pre 4 godine

Hvala Kini na pomoći koju nam je poslala u ovom kritičnom momentu.

Milica

pre 4 godine

Kinezi braco ovu pomoc kad je najpotrebnije nikada vam necemo zaboraviti!

Jelena

pre 4 godine

Blago nama sto imamo Acu Vucica. ugledajte se na njega.

Egon

pre 4 godine

Ovoliku podrsku i postovanje Srbija nikada nije imala. Do neba hvala Kini.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija