• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.03.2020

08:33

JAGODINA ORGANIZOVALA TAKSISTE I VOLONTERE DA BESPLATNO PREVEZU STARIJE OD 65 GODINA OD MARKETA DO KUĆE! (FOTO)

Društvo

JAGODINA ORGANIZOVALA TAKSISTE I VOLONTERE DA BESPLATNO PREVEZU STARIJE OD 65 GODINA OD MARKETA DO KUĆE! (FOTO)

Podeli vest

Grad Jagodina je jutros od 4 do 7 časova ujutro organizovao lokalne taksi prevoznike da besplatno prevezu najstarije sugrađane do svojih domova, sa namirnicama koje su kupili. Volonteri su pomogali najstarijim sugrađanima da prenesu svoje namirnice do taksija.

 

Nekoliko desetina taksi vozila i nekoliko desetina volontera su ispred svih velikih marketa u Jagodini dočekivali naše najstarije i besplatno ih prevozili do njihovih kuća. 

Foto: informer.rs

Direktorka Centra za socijalni rad grada Jagodina Biserka Jakovljević izjavila je da je ovo još jedna u nizu akcija kojima grad Jagodina vodi računa o svojim najstarijim sugrađanima. Od početka vanrednog stanja, svakoga dana grad Jagodina je preko Centra za socijalni rad, a uz pomoć volontera, podelio svojim najstarijim i socijalno ugroženim sugrađanima 2500 paketa sa hranom i isto toliko paketa sa sredstvima za higijenu.

Foto: informer.rs

Grad Jagodina i JKP Standard su prethodnih dana izvršili dezinfekciju i grada i sela i sa tim poslom će nastaviti i dalje. Jagodina čini sve u cilju što uspešnije prevencije i borbe protiv epidemije virusa COVIDa 19.

U Jagodini do danas nije potvrđen ni jedan slučaj zaraženih virusom COVIDa 19.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija