• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

22.03.2020

19:04

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 4: Kako ispoštovati režim na poslu? Uz pomoć koleginica

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 4: Kako ispoštovati režim na poslu? Uz pomoć koleginica

Podeli vest

Na naš izgled i broj kilograma u najvećoj meri utiče život koji vodimo. Veliki broj poslovnih ljudi i drugih koji rade gotovo ceo dan, uglavnom jedu "brzu" i nezdravu hranu na poslu a onda im se uveče "otvori dizna" i proždiru redom policu po policu u frižideru do duboko u noć

Tako se goje, a kada im lekari i nutricionisti savetuju regulaciju ishrane ili dijetu, oni traže opravdanja u tome da zbog obaveza ne mogu da postignu pet obroka dnevno, niti da vuku hranu od kuće. To je bio "argument" koji sam i ja koristio godinama a sada mogu da vam kažem da je u pitanju najobičniji izgovor. Zato ću vam sada objasniti kako da držite "Crni dijetu" čak iako imate mnogo posla i radnu obavezu tokom epidemije korona virusa kao što je i sa mnom slučaj.

Foto: Printscreen

Sve što vam je potrebno je da na posao ponesete grejpfrut ili neku drugu voćku za prvu i drugu užinu, i kupus za ručak koji možete da sipate u one plastične činije koje odlično dihtuju a smeju i u mikrotalasnu.

Iskreno nije lako da na vašem radnom stolu jedete grejpfrut ili "klot kupus" dok sve kolege oko vas uživaju u punjenim pljeskavicama, girosima ili picama čiji miris  ispunjava prostoriju. Međutim ima u svemu ovome i nešto dobro, a to je da kolege postanu nekako pune empatije, osetljivije i popustljivije prema vama, pogotovo ako ste muškarac.

Foto: Printscreen

Tako je meni Kaća otišla po tanjir i nož jer sam imao mnogo posla kako bih isekao i pojeo grejpfrut, a potom kada sam kupus počeo da jedem hladan, Jocka mi ga je bukvalno otela, odnela i podgrejala. Da je teško, teško je, ali daleko od toga da nije i lepo... 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija