• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.03.2020

12:26

OTVOREN POSEBAN MEJL za zahteve za prevoz zaposlenih! Evo šta je potrebno da se uradi!

Društvo

OTVOREN POSEBAN MEJL za zahteve za prevoz zaposlenih! Evo šta je potrebno da se uradi!

Podeli vest

Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda formirao je posebnu imejl-adresu na koju će ustanove i subjekti dostavljati svoje zahteve sa potrebama zaposlenih za organizovanjem posebnih linija gradskog i prigradskog prevoza.

U pitanju je mejl javniprevoz.covid@beograd.gov.rs , objavljeno na sajtu Grada Beograda.

Kako se navodi, ustanove i subjekti koji imaju zahteve za organizovanjem posebnih linija gradskog i prigradskog prevoza dužni su da Sekretarijatu za javni prevoz na taj mejl dostave podatke o ukupnom broju lica za koje je neophodno obezbediti prevoz, podatke o vremenskom intervalu u kom će se obavljati radni proces.

Osim toga, dužni su da dostave i popis opština na kojima stanuju zaposleni, odnosno adrese zaposlenih i mesto rada za koje je potrebno obezbediti posebne linije gradskog i prigradskog prevoza.

Foto: gspbeograd

Takođe, ustanove i subjekti koji imaju zahteve za organizovanjem posebnih linija gradskog i prigradskog prevoza dostavljaju i potpisan i skeniran zahtev, kao i obrazloženje zahteva u MS Word-u.

Kako se dodaje, ustanove i subjekti su za prijavljene zaposlene dužni da uplate pretplatne karte za prevoz za tekući mesec (“bus plus”), kao i da obezbede radne naloge posebno za svaki dan, odnosno na dnevnom nivou.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija