• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.03.2020

11:57

U ČAČKU DVA PACIJENTA NA RESPIRATORU! Od sutra će biti organizovana i psiho-socijalna podrška

Društvo

U ČAČKU DVA PACIJENTA NA RESPIRATORU! Od sutra će biti organizovana i psiho-socijalna podrška

Podeli vest

U Opštoj bolnici u Čačku trenutno se leči osam pacijenata obolelih od korona virusa, a juče su u Kragujevac upućena dva pacijenta sa težom kliničkom slikom, koji su sada na respiratoru, odnosno uspostavljena im je veštačka ventilacija.

Jedan pacijent je upućen u Beograd na intenzivno lečenje, a u samoizolaciji na teritoriji Moravičkog okruga nalazi se preko 1.000 osoba.

VLADA SRBIJE POJASNILA ODLUKU! Evo ko sme i za koje potrebe da uveze maske

Od sutra će biti organizovana psiho-socijalna podrška od strane psihologa koja će se odvijati preko telefona.

STIGLI REZULTATI! Tri osobe pozitivne na korona virus u KC Kragujevac

Dom zdravlja nije imao jači pristisak ni prethodnog dana, pa je u Ljubiću pregledano sedam, a u Domu zdravlja pet pacijenata sa povišenom temperaturom i po jedan iz tih zdravstvenih ustanova upućeni su u bolnicu.

PAŽNJA, PAŽNJA, OSTANITE KOD KUĆE, NIJE GOTOVO! Njegov glas svi pamte od bombardovanja, a sad ima VAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Inspekcijske službe rade na striktnom sprovođenju mera i postupaka iz njihove nadležnosti, a od inspekcija rada u narednom periodu će insistirati na sprovođenju zaštitnih mera zaposlenih uz dnevna izveštavanja


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija