• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2020

09:53

STIŽU U APOTEKE ŠIROM SRBIJE! Čak 2,5 miliona ZAŠTITNIH MASKI USKORO DOSTUPNO GRAĐANIMA SRBIJE! (FOTO)

Društvo

STIŽU U APOTEKE ŠIROM SRBIJE! Čak 2,5 miliona ZAŠTITNIH MASKI USKORO DOSTUPNO GRAĐANIMA SRBIJE! (FOTO)

Podeli vest

Republički fond za zdravstveno osiguranje počeo je jutros distribuciju 2,5 miliona zaštitnih maski u apoteke širom Srbije, saznaje Informer.rs!


Jutros je počela distribucija zaštitnih maski po apotekama širom Srbije, a u prvoj turi dostavljeno je 2,5 miliona maski koje su nabavljene iz Kine.

Foto: RFZO

To znači da će od danas, a najkasnije od sutra ujutru, svaka apoteka u našoj zemlji, čak i one u najudaljenijim mestima, biti snabdevene maskama.

Foto: RFZO

Tokom današnjeg dana će stići još 4,5 miliona maski, zatim u narednim danima još dva miliona njih, tako da će maske iz svake ture stići u svaki grad u Srbiji.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 4 godine

Već dve nedelje najavljuju, biće maski sutra, prekosutra, a ispadne malo sutra. Stićiće kad više ne budu potrebne.

Tasa

pre 4 godine

Halo Bing, imam jednokratno upotrebljive maske...Cena??...Sitnica !!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija