• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

26.03.2020

15:01

JEDAN OD PRVIH ZARAŽENIH KORONAVIRUSOM U SRBIJI STABILNO, i dalje na Infektivnoj klinici

Društvo

JEDAN OD PRVIH ZARAŽENIH KORONAVIRUSOM U SRBIJI STABILNO, i dalje na Infektivnoj klinici

Podeli vest

Aranđelovčanin Ž. M. (50), jedan od prvih pacijenata kod koga je otkriven koronavirus u Srbiji, nalazi se i dalje na Infektivnoj klinci u Kragujevcu i oseća se dobro.

- On se odmah javio lekarima kada je osetio simptome, ali na svu sreću njegovi ukućani su negativni na test. Čuli smo da je na koronavirus pozitivan svekar njegove ćerke koji živi nadomak Aranđelovca i da je on takođe u bolnici u Kragujevcu – kaže prijatelj obolelog Aranđelovčanina.

On dodaje da je ovih dana počela da se širi dezinformacija da je njegov prijatelj vlasnik popljoprivredne apoteke što je dodatno zabrinulo građane pa se iz tog razloga obratio
našoj redakciji. 

- Čovek jeste preduzetnik, drži radnju metalnih delova, ali to je odmah zatvoreno – ističe naš sagovornik. 

Na pitanje kako je moguće da je virus stigao do njega, objašnjava:

- Njegov sin se nedavno vratio sa nekakvog takmičenja u plesu koje je održano u inostranstvu. Da li je dečko „doneo“ ne znam. Navodno su svi testirani i nisu inficirani, sem prijatleja - kaže ovaj Aranđelovčanin. 

Iz ovog grada još šest osoba je smešteno na infektivnom odeljenju KC kragujevac, a među njima je, prema rečima našeg sagovornika i zaposleni jedne privatne firme koja posluje sa Italijanama.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17