• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

27.03.2020

17:32

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 9: Samo uz san, "Crni dijeta" postoji za nas

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 9: Samo uz san, "Crni dijeta" postoji za nas

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, prvo merenje je pokazalo da uprkos velikoj ljubavi prema hrani imamo čelični karakter i da smo na odličnom putu da leto dočekamo fit. Međutim, na putu do tog cilja naićićemo na još 100 problema koje moramo da prevaziđemo

Prvi koji se meni dogodio je malaksalost ujutru i pojavljivanje podočnjaka. Analizirao sam sve ovo što smo radili, savetovao mnogo pametnije i mnogo pametnije od sebe, i došao do zaključka da je to zbog toga što nisam imao dovoljno sati sna.

Navikli smo da živimo brzo i da spavamo kratko, a uz to smo uvek mogli da čujemo teze gomile pametnjakovića kako je spavanje gubljenje vremena, kako je Tesla spavao samo četiri sata, kako je san potreban samo maloj deci... Sve i da su ove "neprovjerene glasine" tačne, to može da se odnosi samo na život u normalnim okolnostima a nikako na period kada ste na restrikcijama i dijetama.

S obzirom da je "Crni dijeta" jako rigorozna i da nam uz to nije cilj da budemo malaksali, već naprotiv puni energije, moram da vam kaže da je uz ovaj režim idealno osam sati spavanja. U slučaju da neko ne može toliko da spava, dozvoljeni minimum za "Crni dijetu" je šest sati sna.

To može svako da ispoštuje, a ko kaže da ne može, ja ga molim da ne drži ovu dijetu. Ukoliko spavate normalno od šest do osam sati a ponekad vam se zbog više sile dogodi da imate manje sna i ujutru budete malaksali, savetujem vam da pojedete jednu bananu ili u najgorem slučaju "bonžitu". Molim vas da ovo ne zlouportebljavate jer nam slatkiši nikako ne trebaju u restrikciji osim za nedaj Bože.

Nastavljamo dalje, jedemo zdravo i dijetalno, imamo fizičku aktivnost, pijemo suplemente i što je najvažnije spavamo minimum šest sati. Samo napred, nema odustajanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
optuženi

pre 4 godine

Rodjače, sve slova, nigde brojki...koliko izgubi dkg za 9 dana dijete ? Ja se ubih da nabacim koje kilo, a neko viška ima...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija