• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2020

19:16

(VIDEO) LJUDI, NE NADAJTE SE DA ĆE KORONAVIRUS SAM OD SEBE PROĆI JER NEĆE! Doktor Stevanović uputio APEL SRPSKOM NARODU!

Društvo

(VIDEO) LJUDI, NE NADAJTE SE DA ĆE KORONAVIRUS SAM OD SEBE PROĆI JER NEĆE! Doktor Stevanović uputio APEL SRPSKOM NARODU!

Podeli vest

Direktor Infektivne bolnice doktor Goran Stevanović obratio se na konferenciji za štampu i istakao da koronavirus neće proći sam od sebe i da moramo da se pazimo i čuvamo

- Predstoji nam možda dve nedelje ako budemo imali sreće borba protiv koronavirusa. Ako se ne budemo svi zajedno ponašali i ozbiljno shvatili ovo što se dešava, ako ne budemo držali distancu, nećemo proći bez još ljudskih žrtava. Žrtve će biti minimalne, odnosno biće ih onoliko koliko se mi budemo borili da ih sprečimo. Hvala državi što toliko učestvuje, svima onima koji nam nude pomoć, epidemiolozima koji su i po 20 sati na terenu i pokušavaju da nađu kontakte i smanje ovu zarazu, hvala svim medicinskim radnicima. Molim sve građane da ne beže od zdravstvene službe i da ne čekaju da simptomi sami od sebe prođu. Verujte mi kod Kovida19 neće. Izuzetno je bitna rana dijagnostika. Nije moguće po zakonu da izbegene hospitalizaciju, a nije ni pametno. Država je uradila sve što je mogla - rekao je Stevanović.

On je istakao da je država uradila svoj deo posla najbolje što je mogla, kao i zdravstveni sistem.

Foto: Printscreen


- Predstoji nam možda dve nedelje, a možda i više, ozbiljne borbe i izuzetnih napora. Svaki pojedinačni dan i pacijent su nam bitni - rekao je dr Stevanović, i dodao da svi zajedno moramo da poštujemo ove mere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
immundus

pre 4 godine

Aleksandar Vučić: „Alkohol gde postavite, tu korona virus ne raste. Ja sam našao još jedno, da se našalim na svoj račun i sad vidim da Amerikanci na tome insistiraju, pošto su mi rekli da alkohol gde stavite da tu korona virus ne raste. Ja sam sada našao sebi dodatni razlog da popijem po jednu čašicu dnevno" Dr.Nestorović: „Evo da kažem za žene. Estrogeni definitivno štite žene, one imaju blage oblike i ne umiru od ovog virusa.Dakle, žene, slobodno u šoping u Italiju, jer čujem da će tamo sada biti veliki popusti, zato što niko živ sad neće da ide tamo. Samo pripremite muževe za to mentalno"

Vlado

pre 4 godine

Ja nisam video da je uputio apel srpskom narodu, već svim građanima Srbije! Nemojte se igrati sa time!

tomas gustafsson

pre 4 godine

Puna podrška predsedniku i SVIMA koji se bore za spas ljudi u ovom strašnom periodu za sve!! A ŠTA ĆEMO SA SABOTERIMA, PETOKOLONAŠIMA I DEFETISTIMA?!?! Dokle da ih trpimo kako sa TV NOVA( N1) šire svoj otrov, pozivaju narod da ne sluša lekare i nadležne i šire malodušnost?? Šta sa Natašom i Majom i njihovim maloumnim i zlonamernim komentarima i pitanjima tipa: "Vučić ponižava starije", "nema intimnosti na sajmu", "ja ne vidim toalete(na sajmu)", "jesu li ugrožena ljudska prava(proglašenjem vanrednog stanja) itd. P.S. Da objasnim slaboumnicama i sličnima : PRAVO NA ŽIVOT JE OSNOVNO LJUDSKO PRAVO! Zbog zaštite istog, trenutno ,neka druga moraju biti PRIVREMENO OGRANIČENA zarad OPŠTEG DOBRA!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija