• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2020

19:59

SKANDAL U EMIRATIMA! 27 državljana Srbije prijavilo se za povratak u otadžbinu, a pred poletanje aviona NISU SE POJAVILI!

Društvo

SKANDAL U EMIRATIMA! 27 državljana Srbije prijavilo se za povratak u otadžbinu, a pred poletanje aviona NISU SE POJAVILI!

Podeli vest

Na internet stranici "Srbi, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati" objavljena je neverovatna priča o našim državljanima koji se avionima Vlade Srbije vraćaju u našu zemlju. Uprkos velikom trudu Vlade da zbrine sve koji nemaju kako da dođu u Srbiju, postoje i oni neodgovorni koji se prijave i u poslednji čas odustanu, ne hajući za to što su na taj način uskratili mogućnost nekom drugom da se vrati u otadžbinu

- 24 časa pre poletanja aviona finalni spisak od 150 ljudi potvrđen je od strane Ministarstva i službenici Ambasade su počeli da zovu. I tu nastupaju iznenađenja. Sa tog osnovnog spiska odustane 30  ljudi, iz različitih razloga. Kako je finalni spisak stigao, izmene nisu bile moguće. 

Ambasador je uložio sve napore da Ministarstvo stavi novih 30 ljudi, što je urađeno vrlo brzo. Svih 150 je potvrdilo odlazak, date su im instrukcije gde i kada autobusi dolaze. Taman su svi mislili nema više iznenađenja, ali... 

28 ljudi se nije pojavilo! Jedna osoba imala je zdravstvenih problema, dve su u šest ujutru poslale mejl da odustaju, dvoje se uspavalo, a 23 su tek tako odlučili da se ne pojave. Tih 27 (bez one osobe sa zdravstvenim problemom) nekome su zauzeli mesto, odustali su kao da je to lokalni autobus pa će naići sledeći.

Totalno ih je bolelo uvo da u vreme poziva obaveste Ambasadu da ne žele da idu. 

Imaju sreću jer u UAE postoji jak sajber zakon jer bi inače sva imena bila postavljena na internetu - piše na ovoj grupi.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
englezii

pre 3 godine

To je hvala Gospodo iz Emirata ! Ovo biste mi patii a u buduce nebi mogi ni pod tackom razno uci u ovakav program ! Smradovi

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija