• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTV Pink

30.03.2020

09:57

180 OSOBA PREKRŠILO POLICIJSKI ČAS! Podnete PREKRŠAJNE PRIJAVE, kazne do 150.000 dinara

Društvo

180 OSOBA PREKRŠILO POLICIJSKI ČAS! Podnete PREKRŠAJNE PRIJAVE, kazne do 150.000 dinara

Podeli vest

Tokom jučerašnjeg dana i protekle noći procesuirano je 180 osoba zbog kršenja policijskog časa, što je znatno više nego prethodnih noći.

Većina od tih osoba je zaustavljena na Gazeli koja je juče nekoliko časova bila u blokadi, a protiv svih koji nisu imali dozvole za kretanje tokom policijskog časa su podnošene prekšrajne prijave.

Podsećamo prekršajna prijava donosi i novčanu kaznu od 50.000 do 150.000 dinara.

Foto: pink.rs

Tokom jučerašnjeg dana na teritoriji Republike Srbije procesuirano je 10 osoba zbog kršenja mere samoizolacije i 10 osoba starijih od 65 godina zbog kršenja mere zabrane izlaska, što je znatno manje nego prethodnih nekoliko dana. 

U pritvorske karantinske jedinice u Vršcu, Pirotu i Požarevcu do sada smešteno 130 osoba zbog kršenja samoizolacije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duca

pre 4 godine

Tako je samo po dzepu, Srbin drugacije nece da slusa.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija