• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2020

11:41

VULIN SE ZAHVALIO VUČIĆU: Nismo zaboravili Srbe koji žive van naših granica

Društvo

VULIN SE ZAHVALIO VUČIĆU: Nismo zaboravili Srbe koji žive van naših granica

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin danas je rekao da se ne sme dozvoliti da zbog borbe koja se vodi s koronavirusom na bilo koji način budu zaboravljeni Srbi koji žive van granica Srbije.

On je danas gostujući na TV Pink dodao da Republika Srpska može da bude zahvalna predsedniku Republike i vrhovnom komandantu Vojske Srbije Aleksandru Vučiću i Srbiji za pomoć jer bi "bez te pomoći Republika Srpska bila osuđena na propast".

"Mi smo tu da sačuvamo, da pomognemo, ali da Srbija ne može da pomogne sebi ne bi mogla da pomogne ni drugima", poručio Vulin i dodao da zahvaljujući pomoći Srbije Republika Srpska može da bude malo mirnija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija