• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

30.03.2020

17:48

ČELIČNO PRIJATELJSTVO ZA SVA VREMENA! Hvala Kini i sa bilborda! (VIDEO)

Društvo

ČELIČNO PRIJATELJSTVO ZA SVA VREMENA! Hvala Kini i sa bilborda! (VIDEO)

Podeli vest

Redakcija Informera uputila izraze zahvalnosti kineskom lideru Si Đinpingu, koji nam je u najtežem trenutku uputio milionski vrednu pomoć

Informer se juče simbolično zahvalio predsedniku Narodne Republike Kine Si Đinpingu na velikoj pomoći srpskom narodu u doba strašne pandemije koronavirusa. Na više lokacija širom Beograda objavili smo bilborde sa porukom ispisanom na srpskom i kineskom jeziku: 'Hvala, brate Si!'

Foto: informer

 

Kina i njen veliki lider već prvih dana epidemije na molbu našeg predsednika Aleksandra Vučića uputili su Srbiji milionski vrednu pomoć u medicinskoj opremi i lekovima, a u našu zemlju stigli su i najbolji kineski lekari, eksperti koji su se sa koronom izborili u epicentru ove zaraze, kineskom gradu Vuhanu. Upravo oni svakoga dana daju nemerljiv doprinos i pomažu našim stručnjacima da se što brže i efikasnije izbore sa smrtonosnom bolešću.

Foto: informer


Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević kaže da su bilbordi zahvalnosti mali, simboličan gest kojim su se najtiražnije dnevne novine u ime građana Srbije zahvalile velikom prijatelju.


- Pokazalo se, i to ne prvi put, da nam je Kina jedan od najvećih, ako ne i najveći prijatelj na svetu. Da nije bilo njihove pomoći i da njihovi eksperti na poziv predsednika Vučića u najkraćem roku nisu došli u Srbiju, danas bismo imali znatno težu situaciju... I zato ovo hvala Kini i njenom velikom lideru Si Đinpingu! Bratski kineski narod zaslužio je, naravno, mnogo više od ovih naših bilborda. Informer će zato podneti i zvaničnu inicijativu gradskim i republičkim vlastima da se u centru Beograda podigne veliki spomenik zahvalnosti Kini. Siguran sam da će svi dobronamerni građani tu inicijativu oduševljeno pozdraviti - rekao je Vučićević.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 4 godine

Ne tako davno bilo je i trampe srbine pa sta bi sa tim

Penzionerj

pre 4 godine

Bravo za Informer. Sve cestitke braci Kinezima i njihovim Predsedniku bratu i prijatelju Srbije.

vesna

pre 4 godine

Hvala braći Kinezima.Ovo se nikada nesme zaboraviti.

VLADO

pre 4 godine

KOJE STE VI BEZGRANICNE BUDALATINE ! ! ! ONI (KINEZI) VAS ZARAZILI I CITAV SVJET A VI IH SLAVITI.O DABOGDA VAM SVAKI DAN BIO SA KINEZIMA PA POSTALI MALI ZUTI ! ! ! !

Pero

pre 4 godine

Svaka cast Kinezima! A sto ne pisete o pomoci koju je Rusija poslala?

Lep gest paznje

pre 4 godine

Tako se to radi, cestitka za celicno prijateljstvo nasa dva naroda.

tomas gustafsson

pre 4 godine

Jeste epidemija kod nas! I jeste na slovo K! Ali,nije korona,nego KRETENIZAM ! Epidemija kretenizma,sudeći po nekim komentarima! Pa, ljudi nam pomogli, POKLONILI u najtežim trenutcima za Srbiju!!Poslali,i šalju i dalje, enormnu količinu pomoći,stručnjaka sa iskustvom u borbi protiv ove pošasti....i opet ne valja?!?! Moram da priznam,ponekad poželim da AV preda vlast, pa da se onda SVI UJEDAMO I KOSU DA ČUPAMO!!!

Markan

pre 4 godine

Koji prijatelji?? Zar nije taj virus i krenuo od njih, da ne jedu pacove i sismise do ovoga sada nebi ni doslo, oni trebaju da plate sve odstete

Lovac

pre 4 godine

Hvala braci kinezima Predsedniku Si Di Ping konzulu Kine gdj. Bo i nasem najvecem patrioti Aleksandru Vucicu Predsedniku Srbije koga je otkrio Dr. Voja S. i spremao za ovo vreme.!!!!! A tramp je i dalje Srbin..

zoran

pre 4 godine

Lep gest..prvo ti isporuce virus a onda pomoc..

Predrag Klisaric

pre 4 godine

Imam predlog refakciji Informera. Zamolio bih refakciju da pokrene akciju da se jefan trg ili novo setaliste pored Ssve nazove "Trg Srpski Kineskog Prijateljstva" Molim vas pokrenite akciju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija