• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

30.03.2020

18:51

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 12: Rad od kuće pakao za dijetu! Tri reda teksta, pa šetnja do frižidera

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 12: Rad od kuće pakao za dijetu! Tri reda teksta, pa šetnja do frižidera

Podeli vest

Dragi moji debelići "Crni dijeta" je pred prvim velikim izazovom a on se zove rad od kuće. Pošto je situacija sa korona virusom izuzetno ozbiljna i mi novinari smo prebačeni na režim da jednu nedelju radimo iz redakcije a drugu od kuće. Iako je takav raspored delovao idealno kako bih se malo odmorio i mogao da imam raznovrsne obroke verno poštujući satnicu, već prvog dana se ispostavilo da će ova sedmica biti pravi izazov za moj karakter

Kada ste na poslu, jedini izazov vam je to što ljudi oko vas jedu visokokaloričnu "brzu hranu", ali olakšavajuća okolnost je što ste osuđeni na užinu i ručak koje ste poneli od kuće i nemate drugi izbor osim ako ne jedete monitore, kućišta, tastature ili štampace...

Sa druge strane, kod kuće vaš čeka jedan veliki "neprijatelj" koji se zove frižider. Koliko god da se koncentrišete na posao koji radite iz svoje sobe, ne možete iz glave da izbacite činjenicu da je frižider na desetak metara od vas ili praktično "na dohvat ruke".

To uzrokuje velike krize, na psihičkoj bazi mislite da ste stalno gladni, pa sam i sam prvog radnog dana oko 20 puta išao do frižidera i nazad. Otvorim ga, pogledam unutra, nekad uzmem i u ruku paštetu, komad šunke ili slatkiš, a potom kažem sebi "nećeš ga majci Aleksandre", vratim sve i zatvorim frižider. Popijem čašu vode i nazad u sobu na posao. Nije lako, ali izazovi su ono što jača naš karakter.

Tako da dragi moji, pogotovo vi koji stalno radite od kuće, znam da vam je teško ali ne smemo da odustanemo. Svaki put kada zatvorimo taj frižider napravili smo jednu malu pobedu i sve smo jači i jači. Te male pobede će očvrsnuti naše mekane karaktere i dovesti nas do željenog cilja. Samo hrabro, prebrodićemo mi ove krize.

P.S. Gledajte sve ovo sa pozitivne strane, pošto ne možemo da šetamo do posla, ovo kretanje do frižidera i nazad nekoliko desetina puta dnevno i nije tako loše za našu dijetu. Dok ne napravimo neku fizičku aktivnost u izolaciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 4 godine

Јадни ли сте ви када вам је у овим тренуцима највећи проблем дијета. Не можете да издржите да не одете до фрижидера? И нисте за боље.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 11! Ceo ručak samo 385 kalorija! “Epidemiološka čorba” i “Piletina na vuhanski način” (VIDEO)
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 11! Ceo ručak samo 385 kalorija! “Epidemiološka čorba” i “Piletina na vuhanski način” (VIDEO)

Dragi moji gurmani i gurmanke nedelja je definitivno dan koji bi trebalo provesti sa ljudima koje volite, a za sve nas koji obožavamo da jedemo nezaobilazni deo je “nedeljni ručak“. To vam neće oduzeti ni “Crni dijeta“ pa sam za sve vas spremio jedan obilan, zdrav, hranjiv i niskokaloričan ručak. Pošto držimo “dijetu u doba korone“ i sama jela su prilagođena situaciji pa je tako na našem meniju “Epidemiološka čorba“ i “Piletina na vuhanski način“

29.03.2020

17:53

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija