• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2020

18:42

VAŽNO! EVO KADA ĆE VAM 100 EVRA LEĆI NA RAČUN! Mali otkrio i datum kada će biti uplaćen minimalac zaposlenima!

Društvo

VAŽNO! EVO KADA ĆE VAM 100 EVRA LEĆI NA RAČUN! Mali otkrio i datum kada će biti uplaćen minimalac zaposlenima!

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali, tokom predstavljanja ekonomskih mera Vlade za otklanjanje posledica koronavirusa, potvrdio je reči predsednika Srbije Alekdandra Vučića da će svakom punoletnom građaninu biti uplaćeno 100 evra pomoći, a gostujući u Nacionalnom dnevniku, otkrio je i kada će se to dogoditi

- Izdvojićemo oko 70 milijardi dinara iz budžeta, i svakom punoletnom građaninu uplatiti uplatiti iznos od 100 evra, u dinarskoj protivvrednosti. To će se dogoditi odmah po završetku vanrednog stanja, dakle novac će leći na račun ubrzo nakon što vanredno stanje bude ukinuto - rekao je Mali.

On je istakao da je to veliki znak podrške i želje da se unese jedna doza optimizma.

 

Mali je dodao da će uplata prve minimalne zarade za preduzetnike i zaposlene u malim i srednjim preduzećima iz državnog budžeta Srbije početi sredinom maja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja

pre 4 godine

Svaka cast. Bili i ostali od reci. Bili i ostali sposobni.Ziveo Vucicu. Ne zbog 100 evra vec zbog svega. Grozim se onih koji misle da je ovo zbog izbora. Sram ih bilo.

Marcco

pre 4 godine

A postoji li mogućnost da se odreknem tih para. Meni stvarno ne trebaju a nekome je ovo od egistencijalne važnosti.

Zdravko

pre 4 godine

Jel svakom punoletnom građaninu po 100e ili zaposlenima?Pitam jer sam neprijavljen u preduzeću i nemam otvoren račun.

ZZ

pre 4 godine

Nemam racun u banci. Kada sam ostao bez posla sve banke su me zvale da mi ugase racune. Mozda Mali nije obavesten ... tamo bar deluje ..

Bojan

pre 4 godine

Ne treba nam davati te pare. Treba ih dati za pomoc zarazenima i nagraditi sa tim parama medicinsko osoblje!

Zlatibor

pre 4 godine

Podrzavam ovu vladu i nastojanje raznim merama da se situacija konsoliduje. Nikada se nisam nikome molio nego sam sam svoj lebac posteno zaradjivao. Meni kao sezonskom radniku, a verujem i dosta drugih ljudi koji su u slicnoj situaciji tih 100e posle vanrednog stanja nece nista znaciti jer cu moci da radim i zaradim. Tako da ako stvarno hocete da oslusnute glas naroda i imate izdvojeno 12 000 din. po osobi, sad je pravo vreme i bile bi od velike pomoci da kupimo bar osnovne namirnice. Posle nam nece ni trebati. Toliko.

Zoran

pre 4 godine

Sve je ok o karantinu sami me zanima kako vozac kamiona prolazi vise zemalja i dalje krece na put bez karantina ako je zatvorena granica.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija