• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2020

22:50

HITNO! OGLASIO SE MINISTAR STEFANOVIĆ POVODOM LAŽNE VESTI KOJA KRUŽI SRBIJOM: Policija intenzivno radi na utvrđivanju identiteta osobe koja širi paniku! (FOTO)

Društvo

HITNO! OGLASIO SE MINISTAR STEFANOVIĆ POVODOM LAŽNE VESTI KOJA KRUŽI SRBIJOM: Policija intenzivno radi na utvrđivanju identiteta osobe koja širi paniku! (FOTO)

Podeli vest

Ministar policije Nebojša Stefanović oglasio se na društvenoj mreži Tviter povodom lažne vesti koja kruži Srbijom

- Informacija koja kruži društvenim mrežama o tome da se sutra uveče uvodi 24-časovni karantin, kao i da će građani dobijati SMS poruku odobrenja za izlazak na ulicu, lažna je vest. Policija intenzivno radi na utvrđivanju identiteta osobe koja širi ovu lažnu vest - saopštio je ministar Stefanović.

 

 

 

"OD SREDE POČINJE KARANTIN 24H..." GRAĐANI, OVA VEST JE LAŽ! NEKO POKUŠAVA DA IZAZOVE HAOS! MUP na terenu, potraga za pošiljaocem ove poruke u toku!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sta se to desava

pre 4 godine

Pitajte Drazu Petrovica o cemu se radi...na nasluvnoj strani Danas kaze da je uveden POLICIJSKI CAS u...Spaniji...i nabrojao nekoliko zemalja... Nema policijskog casa u Spaniji,dat je odmor svimaili je stopiran rad sve je vezano je sa njihovim uskrsom,od 5-12.4....tako da ljudi ne rade,osim policije,vatrogasaca,vojske...posle toga ce se videti. Kombinuju sa godisnjim odmorima... Nema setanja,nema parkova,nema vozenja kola osim isusetno...nema dunavskog keja,topciderske sume,gde idu ljudi,jer im niste zabranili...a lako je. ALI,IMA ELEMENTARNE SLOBODE KRETANJA...SVI mogu da izadju do najblize prodavnice hrane i lekova,od 0-250 godina zivota starosti...i da bace smece i da psi izvrse nuzdu.(nije setnja,NUZDA ) Pogledajte vesti na spanskom...danas su se bavili zastitom podstanara,koji ostanu bes posla,ali i stanodavaca i profesionalnih domacica,koje izgube posao... KONKRETNO,ZAKONSKI,SA MERAMA, OD DO...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija