• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D./ RTV Pink

01.04.2020

10:27

150 OSOBA PREKRŠILO JE ZAKONSKE MERE TOKOM VANREDNOG STANJA, čak 112 osoba na ulicama tokom policijskog časa

Društvo

150 OSOBA PREKRŠILO JE ZAKONSKE MERE TOKOM VANREDNOG STANJA, čak 112 osoba na ulicama tokom policijskog časa

Podeli vest

Na teritoriji Republike Srbije policijski službenici su na ulicama pronašli 112 osoba koje nisu ispoštovale meru zabrane kretanja od 17 časova do 5 časova, od tga 43 lica samo u Beogradu.

Juče tokom dana je meru samoizolacije prekršilo osam osoba, dok je čak 30 lica starijih od 65 godina bilo na ulicama. 

Na teritoriji Beograda za krivično delo iz člana 248 kršenje samoizolacije obuhvaćeno je četiri lica od kojih je jednom određen pritvor, dvema osobama je određeno zadržavanje i predložen pritvor, dok je sa jednim licem sklopljen sporazum.  

Na području Niša meru samoizolacije prekršilo je tri osobe, a za dve od njih je predloženo određivanje pritvora. 

Na području Kragujevca jednom licu je određen pritvor zbog kršenja samoizolacije, dok je zabranu rada ugostiteljskih objekata prekršilo pet lica od čega je prema dva lica određeno zadržavanje dok preostalih troje, od kojih je jedan maloletnik, ide u redovan postupak.

Sva javna tužilaštva u Republici Srbiji neumorno rade 24 časa dnevno i sva lica su procesuirana u skladu sa zakonom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija