• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

01.04.2020

19:16

KAKO DA NASTAVITE DALJE KADA PREKRŠITE DIJETU?! DIJETA U DOBA KORONE, DAN 14! Kad krenu bitke dođu porazi!

Društvo

KAKO DA NASTAVITE DALJE KADA PREKRŠITE DIJETU?! DIJETA U DOBA KORONE, DAN 14! Kad krenu bitke dođu porazi!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, nažalost je došao trenutak koga sam se najviše pribojavao. U noći između utorka i srede, na samom "ulazu" u 14. dan dijete, oko 01:15, napravio sam prvi prekršaj našeg zajedničkog režima ishrane

Moj karakter za koji sam verovao da je čeličan, u sred noći su udruženim snagama "slomili" čokolada i gazirani sok. Ne znam zbog čega sam to pojeo i popio, ne znam zbog čega sam poklekao nakon dve nedelje "ljute" borbe, ali jedno znam zasigurno - a to je da sam se već nakon nekoliko sekundi počeo gorko da se kajem i da sam bio strašno ljut na sebe što me još uvek drži. Ne mogu da prihvatim činjenicu da me je slomila štangla od putera i kakaa i gazirani sok koji je zasigurno najveće zlo posle nuklearne bombe koje je ikada izmišljeno.

Međutim, nema ratova bez izgubljenih bitaka, samo je bitno da iz svakog poraza nešto naučimo i izvučemo pouke. Tako da sam odlučio da nastavim još jače ka svom cilju, i da težim ka tome da mi se ovakav prekršaj više nikada ne ponovi.


To dragi moji verni pratioci savetujem i vama. Kršenja su nažalost sastavni deo svake dijete. Svi težimo da nam se nikako ne dogode ali se nekako uvek događaju. Ono što je bitno je da ne smete da odustanete i da morate da nastavi dalje. Budite ljuti na sebe, to je normalno, ali neka to bude ona konstruktivna ljutnja koja će vas podstaći da gurate još jače. Svaki ovaj poraz danas, biće u narednim nedeljama i mesecima naša snaga koja će nam omogućiti da pobedimo svoje slabosti.

Karakter se ne gradi pobedama, već svakim onim porazom koji uspešno prevaziđemo. 


Nastavljamo dalje, jače i disciplinovanije nego do sada. Nema predaje i nema odustajanja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija