• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: v92.net

03.04.2020

11:24

"NARODNI FRONT" RADI! Opet se šire lažne vesti, informacije koje kruže društvenim mrežama nisu tačne!

Društvo

"NARODNI FRONT" RADI! Opet se šire lažne vesti, informacije koje kruže društvenim mrežama nisu tačne!

Podeli vest

Informacija koja kruži društvenim mrežama da bolnica "Narodni front" ne radi nije istinita.

Bolnica, kako saznaje B92.net, radi normalno i tokom jučerašnjeg dana bilo je 34 porođaja, od toga 9 carskih rezova, kao i dve hitne operacije.

Porodilište je, kako se navodi, puno.

Nakon što su članovi kriznog štaba saopštili da u toj ustanovi ima zaraženog osoblja, što je potom dalje probudilo interesovanje javnosti, Željko Miković, direktor GAK “Narodni Front” oglasio se juče i objasnio kakva je situacija.

- Za sada imamo ljudi za redovni posao i za dežurstva. Možda će naredne nedelje biti potrebna pomoć iz Zemuna i Zvezdare jer su oni zatvorili porodilišta - rekao je on.

PORODILA SE TRUDNICA ZARAŽENA KORONOM! Beba i mama su dobro!

I pored ovog jučerašnjeg objašnjenja društvenim mrežama i dalje kruže netačne informacije.

Podsetimo, zbog novonastale situacije sa epidemijom koronavirusa, sve trudnice se šalju u dva beogradska porodilišta: "Narodni front" i GAK Višegradska.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

LAŽNE VESTI Novopazarac na Fejsbuku objavio dokaz da nema koronu (FOTO)
Društvo

LAŽNE VESTI Novopazarac na Fejsbuku objavio dokaz da nema koronu (FOTO)

Netačne informacije koje se pojavljuju na socijalnim mrežama, a koje se odnose na broj obolelih od koronavirusa, unose paniku i nemir među građanima širom Srbije. Pojedini portali idu toliko daleko da navode identitete osoba koje čak nisu ni zaražene ovim virusom, a za koje tvrde da imaju koronu.

29.03.2020

13:09

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija