• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2020

21:02

AKO OVU MERU NE POŠTUJEMO, NE VREDI NAM DA PRIMENJUJEMO OSTALE! Darija Kisić Tepavčević objasnila šta je NAJBITNIJE u borbi protiv KORONAVIRUSA!

Društvo

AKO OVU MERU NE POŠTUJEMO, NE VREDI NAM DA PRIMENJUJEMO OSTALE! Darija Kisić Tepavčević objasnila šta je NAJBITNIJE u borbi protiv KORONAVIRUSA!

Podeli vest

Zamenica direktora Insituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut", doktorka Darija Kisić Tepavčević gostovala je večeras na RTS u emisiji "Oko"

Glavna tema emisije bila je borba protiv koronavirusa u Srbiji, a doktorka Kisić objasnila je koju meru moramo da primenjujemo, inače nam ostale ne vrede.

- Ukoliko nismo ostvarili socijaldnu distancu, onda sve druge preventivne mere ne treba da primenjujemo. Druge mere nam nisu potreben ukoliko ispunimo ovu. Svi treba da vodimo računa i da budemo oprezni - rekla je Darija Kisić Tepavčevć.

SA 17 GODINA DOŽIVELA JE VELIKI UDARAC, ALI TO NIJE SPREČILO NJEN USPEH Darija Kisić Tepavčević postala je JEDNA OD GLAVNIH TEMA U SRBIJI, a ovo su detalji iz njenog života

Ona je istakla da masku ne treba uvek nosti, a govorila je i o rukavicama kao zaštiti. 

Foto: Printscreen

- Kada krenemo u prodavnicu preporučuje se da se maske nose. Sigurno da nećete nositi masku ukoliko ste sami u kući. Teoretski, kada bi držali distancu od dva metra ne bi nam bila potrebna maska. Kada se vratimo iz prodavnice opraćemo ruke, ali je potrebno i nositi rukavice. Ko nosi rukavice mora i da pere ruke - dodala je ona.

Sve o koronavirusu u Srbiji čitajte OVDE.

BONUS VIDEO: Kisić: Teoretski, mogli smo da izbegnemo smrtne slučajeve




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje milosavljevic

pre 4 godine

Dr. Darija da se osisa do glave i obrije glavu corona virus lepi se za kosu rece neka sestra medicinska u italiji koja je zarazenai. I nek se ne pojavljuje na televiziji, njeno mesto je u titovom bunkeru sa vucicem i dr. konom da naredzju mere i instrukcije. Biološki rat se vodi kratkim saopstenjima. I ne prikazujte mrtvacke sanduke i sahrane zarazenih.

Pustite

pre 4 godine

Što ne pustite 1-2 dana bez zabrane kretanja, makar ja umro, da dokazete magarcima, zasto se zabranjuje kretanje i okupljanje? Ovako se trosi mnigo vise resursa, zdravlja, vremena, energije,... Evo, hocu da rizikujem. Neka se jave i ostali.

Aleksandar

pre 4 godine

Od ponedeljka 6 aprila startuju fabrike sa vise hiljada zaposlenih sa radom,a od 13.aprila kompletna proizvodnja,celokupna proizvodna industrija,zabranjeno okupljanje vise od 2 lica,a mi cemo raditi po vise stotina,pa i hiljada u vecim firmama u jednoj prostoriji,toliko o brizi drzave i njihovim merama,prica se o tome kad prekrsi meru neki pojedinac,a sta je ovo sa radom velikih industrija,gde radi zajedno oko 700000 ljudi,to nije opasnost,to pravi pare,ne moze i jare i pare,ako nam se desi italija to ce biti samo zbog pohlepe kapitalista da slucajno ne izgube koji dolar,a nikako zbog gradjana

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija