• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Happy TV

04.04.2020

11:02

Niko ne zna šta su MOM RATKU uradili na OPERACIJI! Pojavila se i KORONA! Očajnički vapaj Darka Mladića

Društvo

Niko ne zna šta su MOM RATKU uradili na OPERACIJI! Pojavila se i KORONA! Očajnički vapaj Darka Mladića

Podeli vest

Od nas kriju dokumenta o njegovom zdravstvenom stanju, niko ne zna šta je njemu tačno urađeno, kaže sin generala VRS

Sin Ratka Mladića, Darko Mladić, uključio se jutros uživo u jutarnji program TV Happy gde je otkrio da je srpski general u kritičnom stanju.

- Čuli smo se juče. Prošle subote je iznenada operisan. Srećan je što se živ probudio. Zabrinuti smo i zbog koronavirusa, ali zato što se od nas kriju dokumenta o njegovom zdravstvenom stanju. Moram vam reći da i dalje nismo dobili otpusne liste, ni on to nije dobio, a prošla su četiri dana od kako je otpušten iz bolnice. Niko ne zna šta je njemu tačno urađeno.

HAŠKI ZATVORENIK ZARAŽEN KORONOM! Razmatra se puštanje na slobodu Mladića i Karadžića

Haški sud potvrdio je da je kod jednog zatvorenika otkriven koronavirus, zbog čega vlada velika zabrinutos za našeg generala. Kako je rekao njegov sin u jutarnjem programu TV Hepi, on ga je sam obavestio da je korona otkrivena u Hagu, i da mu to niko nije rekao pre toga.

Foto: Tanjug

Darko je podsetio da general boluje od niza teških oboljenja, poput problema sa šećerom, srcem, više preležanih moždanih udara.

- Rekao nam je da ostanemo kod kuće i da se čuvamo. Nikada ne priča o sebi niti kuka, stalno moram da izvlačim iz njega kako mu je. I sada misli pre na druge pre nego na sebe - rekao je.

Kako je rečeno, adokati i pravni tim ne smeju da kažu sve što znaju, jer bi to ugrozilo odbranu.

- Ne smemo da kažemo sve što znamo, ali preduzimamo brojne korake - rekao je advokat. Prema rečima Darka, Ratko je trenutno teško anemičan. Hemoglobin mu je 6,2 što je vrednost kada se daje infuzija. Ta anemija uništava organe, dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija