• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.04.2020

21:54

VUČIĆ JE ZBOG OVOGA POLUDEO, ALI U SVIM ZEMLJAMA SE ZA TO HAPSI! Brnabić pokazala ŠOK FOTOGRAFIJU, rasturila TAJKUNSKE MEDIJE i pokopala sve koji pišu LAŽNE VESTI!

Društvo

VUČIĆ JE ZBOG OVOGA POLUDEO, ALI U SVIM ZEMLJAMA SE ZA TO HAPSI! Brnabić pokazala ŠOK FOTOGRAFIJU, rasturila TAJKUNSKE MEDIJE i pokopala sve koji pišu LAŽNE VESTI!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je u emisiji "Ćirilica" i tom prilikom komentarisala je lažne vesti pojedinih medija koje kruže Srbijom u vreme borbe protiv koronavirusa

- Ovo je Madrid. Ovo je privremena bolnica u Madridu. Naši tajkunski mediji napadaju kako izgleda naša privremena bolnica na Sajmu. Kad me neko pljune za to što sam rekla "tajkunski mediji", rekla sam, biću brutalna. Jesu li to mediji u vlasništvu tajkuna? Jesu. E, zato sam to rekla. Kad god nas prozivaju za to kakve su naše privremene bolnice, našli su da je navodno jedan štap za bilijar polomljen... Koja je to mržnja prema svojoj zemlji, da ti čeprkaš dok ne nađeš nešto. Sajam im je bio logor i u Sajmu ljudi umiru od hladnoće. Na Sajmu je nameštena temperatura od 20 stepeni non-stop. Cela naslovna strana "Danas"-a posvećena je tome, Vučiću, doktorima, Vladi koja skuplja novac... Šta je tačno problem, što Srbija radi ono što i sve druge zemlje?! Pišu da na Sajmu nema tuševa. To je lažna vest. Laž. Zašto vi to radite, je l' ne volite svoju državu?! Verujte da je Aleksandar Vučić poludeo što je novinarka Ana Lalić uhapšena. Ona jeste širila lažne vesti, ali ipak, Vučić je poludeo kada je čuo za privođenje. Sa druge strane, u svim evropskim zemljama za to se hapsi, jer je to širenje lažnih vesti, panike - rekla je Brnabić.

Foto: Printscreen

Ona se osvrnula i na komentare i nazive koje joj daju otkako je postala predsednica Vlade.

- Nikada me nisu vređali komentari da sam "fikus" na čelu Vlade. Nemam problem sa tim, zovite me kako god hoćete, vaše je da me zovete tako, a moje da rezultati stoje iza mene, nisam sujetna u tom smislu. Priroda posla mog je takva, više me boli kada napadaju moju porodicu i stručnjake koji rade danonoćno u vreme koronavirusa. Smeta mi i ta strahota kada vidim kako napadaju predsednika, a vidim kako čovek radi, kako se bori da napredujemo - rekla je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sloboda medija

pre 4 godine

Nema happy tv-a na SBB-u. Jel nam to Djiki ugasio samo za veceras ili za stalno??

Milan

pre 4 godine

Velika podrska Vucicu I Ani Brnabic za pomoc koju su poslali u Republiku Srpsku. Sto se tice gospode iz Opozicije oni su persona non grata u Republici Srpskoj, i savjetujem im da nikad nepredju Drinu.

OGORČENA  SAM! SVI VI KOJI SE ŽALITE ŠTO SU PO MEDIJIMA STARLETE... Doktorka Grujičić POSLALA BRUTALNU poruku i ZAPUŠILA USTA prostacima koji napadaju Dariju Kisić Tepavčević!
Društvo

OGORČENA SAM! SVI VI KOJI SE ŽALITE ŠTO SU PO MEDIJIMA STARLETE... Doktorka Grujičić POSLALA BRUTALNU poruku i ZAPUŠILA USTA prostacima koji napadaju Dariju Kisić Tepavčević!

Načelnica Centra za neuroonkologiju Neurohirurške klinike Kliničkog centra Srbije doktorka Danica Grujičić oglasila se na društvenoj mreži Instagram i poslala poruku svima koji poslednjih dana napadaju zamenicu direktora Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" doktorku Dariju Kisić Tepavčević dok saopštava informacije o koronavirusu u Srbiji i daje svoj maksimum u borbi protiv ove pošasti

06.04.2020

17:34

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija