• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

07.04.2020

11:51

IZ KCV DVA PACIJENTA PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE, pet osoba u TEŠKOM STANJU

Društvo

IZ KCV DVA PACIJENTA PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE, pet osoba u TEŠKOM STANJU

Podeli vest

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 115 pacijenta kod kojih je potvrđeno da su oboleli od virusa Kovid-19. Od toga, pet pacijenata se nalazi u izuzetno teškom stanju i njihovo lečenje zahteva primenu mehaničke ventilacije.

Na Novosadskom sajmu je smešteno 38 pacijenata sa lakšom kliničkom slikom, koji ne zahtevaju hospitalizaciju.

U toku jučerašnjeg dana iz KCV je otpušteno još dva pacijenta, što je od početka epidemije ukupno sedam pacijenta koji su posle neophodnog perioda lečenja u ovoj zdravstvenoj
ustanovi otpušteni na dalje kućno lečenje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija