• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.04.2020

16:31

(VIDEO) VAŽNO! POTPUNA ZABRANA KONTAKATA U NAREDNIH 10 DANA! Kon upozorio: SHVATITE DA JE BOLJE TO NEGO POLICIJSKI ČAS I ZABRANA KRETANJA OD 24 SATA!

Društvo

(VIDEO) VAŽNO! POTPUNA ZABRANA KONTAKATA U NAREDNIH 10 DANA! Kon upozorio: SHVATITE DA JE BOLJE TO NEGO POLICIJSKI ČAS I ZABRANA KRETANJA OD 24 SATA!

Podeli vest

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je njegov predlog da u narednih osam do 10 dana bude uvedena apsolutna zabrana kontakata, a ako mora, onda i kretanja, u pojedinim žarištima, kako bi se prekinuo lanac širenja virusa



Kon je istakao da se sada nalazimo u maksimumu, koji će trajati još narednih osam do 10 dana.

Ako se budu sprovodile mere o zabrani kretanja 24 sata, to, po njegovom mišljenju ima smisla za Beograd i neka žarišta koja su dodatno ispitana.

Kako je rekao, za tim nema potrebe ako svi shvate da je, i bez policijskog sata, bolje da se tako ponašamo.

- Što se mog predloga tiče, on je poptuno jasan - 24 sata u narednih osam do 10 dana apsolutne zabrane kontakata. Ako mora onda i kretanja, ali kontakata da - rekao je Kon odgovarajući na pitanja novinara na pres konferenciji.

Istakao je da to pitanje nije bilo na Kriznom štabu još, i da je reč o njegovom stavu kao epidemiologa.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija