• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.04.2020

15:22

USKORO KRAJ EPIDEMIJE! KISIĆ OBJAVILA SJAJNE VESTI! Ako nastavite da se pridržavate mera, to je izvesno!

Društvo

USKORO KRAJ EPIDEMIJE! KISIĆ OBJAVILA SJAJNE VESTI! Ako nastavite da se pridržavate mera, to je izvesno!

Podeli vest

Doktorka Darija Kisić Tepavčević izjavila je da ukoliko se brojke nastave kao i do sada uskoro nam se bliži kraj epidemije!

Kisić Tepavčević je uputila apel svim građanima da poštuju mere prevencije i zaštite

- Sada je pravi trenutak da poštujemo mere koje se sprovode. One će vrlo brzo da pokažu rezultate. Vidimo da su brojevi stabilni i u laganom padu. To ne sme da nas zavara, moramo da se maksimalno se koncentrišemo, kao što smo i najavljivali prethodnih dana. Ako ovako nastavimo izvesno je da se uskoro bliži kraj ove epidmeije - kaže ona.

U Republici Srbiji je do 15 časova 9. aprila 2020. godine registrovano ukupno 2.867 potvrđenih slučajeva COVID 19.

- Od poslednjeg izveštaja do 15 časova testirani su uzorci 1.586 osoba od kojih je 201 pozitivna. Hospitalizovano je 1.907 pacijenata. Na respiratoru je ukupno 127 pacijenata - rekla je doktorka Darija Kisić Tepavčević.
 
Ona je istakla sa je do 15 časova u Republici Srbiji testirano je ukupno 12.347 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radu Ivan

pre 4 godine

Odnos prema penzionerima je stvarno nekorektan. Počev od uskraćivanja penzija do danas da moramo da ustajemo u 3h da bi kupili osnovne namirnice. Bolji status su dobili kerovi. Mogli ste od 21h što je korektno vreme.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija