• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.04.2020

16:27

GOSPODO DOKTORI, IZVINITE! SRBIJA SE STIDI HEJTERSKE KAMPANJE KOJA SE VODI PROTIV VAS! Glavni urednik Informera javno rekao ono što misli velika većina građana Srbije! (VIDEO)

Društvo

GOSPODO DOKTORI, IZVINITE! SRBIJA SE STIDI HEJTERSKE KAMPANJE KOJA SE VODI PROTIV VAS! Glavni urednik Informera javno rekao ono što misli velika većina građana Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević danas je na redovnoj konferenciji za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa iskoristio priliku da uputi izvinjenje svim lekarima koji se lavovski bore kako bi sačuvali živote svih građana Srbije, zbog hejterske kampanje koja se protiv njih vodi u pojedinim medijima i na društvenim mrežama

 

- Gospodo doktori, pre nego što vam postavim pitanje, usudiću se da vam oduzmem minut vremena da vam uputim iskreno izvinjenje u ime, ubeđen sam, ogromne većine građana Srbije. Izvinjenje za maltretiranje koje tripite svaki dan. Vi ste svaki dan predmet odvratnih napada u hejterskim medijima, na hejterskim portalima i na društvenim mrežama - rekao je Vučićević i dodao:

- Izvinjavam doktorki Kisić u ime velike većine građana koja svaki dan u 15 sati sa nestrpljenjem čeka da čuje šta se dešava, kakve su prognoze, kada će biti bolje i kad će se ovo završiti. Dakle, izvinjavam se doktorki Kisić u ime svih njih i većine medija u Srbiji na strašnoj mizoginoj, seksističkoj kampanji koja se protiv nje vodi.

Glavni urednik Informera se zatim na isti način izvinio i direktoru Infektivne klinike Goranu Stevanoviću i profesoru Predragu Konu.

- Izvinjavam se i doktoru Stevanoviću, koji 20 sati dnevno provodi pored najtežih bolesnika, na strašnoj kampanji koja se vodi i protiv njega. izvinjavam se i profesoru, doktoru Konu, na odvratnim stvarima koje se o njemu pišu. Izvinjavam se i u ime onih kolega koje ne umeju da se postide i ne znaju za sramotu. Mene je sramota i zbog njih jer o vama pišu najgore stvari - rekao je Vučićević.

- Oni hoće da kažu da ste vi nečiji poslušnici, da ste vi saučesnici u nekakvoj zaveri, da sve što radite, radite iz političkih razloga, a ja znam, a i većina građana zna, da vi to radite iz najboljih namera i da radite najviše i najbolje što možete. Hvala vam što postojite, hvala vam što radite i hvala vam što se niste kao mnogi sakrili u mišju rupu i čekali da sve ovo prođe, hvala vam što se ne bavite politikom nego se bavite strukom - rekao je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kapa dole majstore

pre 3 godine

Kapa dole Vučko, izdominirao si na konferenciji za medije. Krajnje je bilo vreme da ime neko kaže...da CINS, BIRN, N1, 021 i Nova S, su statistička greška i prirodna nepodgoda u Srbiji.

Zoran Ra

pre 3 godine

Bravo gospodine Dragane. Tako treba sa ološ-novinarima, a možda su to nabeđeni novinari.

zozonbg

pre 3 godine

Sledeci put navedi sve i svakog. Neka narod sazna i zapamti. Izmedju ostalih i ja. Da kad udjem u neki restoran, kafic i tome slicno, prepoznam, okrenem se i izadjem, jer se oseti zadah od istih. Bravo Dragane. bravo.

Goran

pre 3 godine

Bravo doktore. Tačno je sve što si im rekao. Da si nam živ i zdrav.

R Markovic

pre 3 godine

Hvala Bogu da se neko setio da kaže tim smradovima sve u oči. Ali ne vredi, zlobnici su zlobnici. Hvala Vučićeviću.

Zaga

pre 3 godine

Svaka cast vucicevicu ,jedino ti govoris istinu

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija