• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

09.04.2020

17:54

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 22: Crni pomera sve granice! Za tri nedelje 16 kilograma manje!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 22: Crni pomera sve granice! Za tri nedelje 16 kilograma manje!

Podeli vest

Dragi moji sapatnici i verni pratioci, u toku je dosada nezapamćeni masakr nad masnim naslagama a odgovornost za to preuzela je "Crni dijeta"

Nakon tri nedelje ovog režima, vaga je pokazala da sam ukupno izgubio neverovatnih 16,2 kilograma, dok sam samo tokom poslednjih sedam dana "kalirao" za 4,1 kilogram. Prevedeno u brojke to znači da sam sa 151,75 kilograma, koliko sam imao pre tri nedelje kada sam započeo ovaj "čelendž", spao na 135,55 kilograma.

Da je ovo zaista veliki uspeh i rezultat, najbolje pokazuje činjenica da sam za samo 21. dan uspeo da izgubim gotovo trećinu od onih 50 kilograma koliko sam zacrtao na početku, a pritom nisam gladan, "pun" sam energije i imam fizičku aktivnost koju sam mogao samo da sanjam dok sam jeo sve što poželim. 

Sve to je najjasniji mogući pokazatelj svim "nevernim Tomama" da je "Crni dijeta" ubedljivo najbolji i najefikasniji od svih režima ishrane koji trenutno postoje na ovom svetu. Više puta sam i rekao i napisao, a ponoviću i sada, ako mi bilo koji lekar, nutricionista ili dijetetičar pošalje režim ishrane i dokaže da se sa njim može izgubiti više od 16,2 kilograma za tri nedelje, prekinuću ovaj "čelendž" i ustupiti mu sav medijski prostor u narednim mesecima.

Pošto se to nije i neće dogoditi, jedino što mogu da vam kažem je da nam odlično ide i da na svakom merenju "upišemo" novu pobedu. To nije samo rezultat dobre dijete nego i našeg truda, rada, odricanja i discipline, i stoga "svaka čast" svima koji sa mnom zajedno prolaze kroz ovu nimalo laku telesnu transformaciju. Međutim ovaj rezultat ne sme da nas ponese, jer je pred nama još puno posla. Uvek je u početku dijete lakše nego kasnije i doćiće i nedelje kada nećemo moći da izgubimo tri ili četiri kilograma.

Najbitnije je da ne smemo da odustanemo i da posle svakog merenja moramo još jače da nastavimo dalje, rigoroznije da poštujemo pravila i redovnije da treniramo. Samo tako ćemo na leto imati odličan rezultat i vitko telo sa kojim ćemo biti zadovoljni. Nema predaje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 20: Čiko, jel sav ovaj lebac tvoj? Crni objašnjava zbog čega na ovu namirnicu možemo da zaboravimo tokom dijete!
Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 20: Čiko, jel sav ovaj lebac tvoj? Crni objašnjava zbog čega na ovu namirnicu možemo da zaboravimo tokom dijete!

Dragi moji debelići, ljubitelji pikantnog ručka i kremastog dezerta, došlo je vreme da pričamo o namirnici koju svi obožavamo a tokom "Crni dijete" je u potpunosti zabranjena. Reč je naravno o hlebu, koji je neizostavan deo svakog dana kod većine ljudi, a mi sa viškom kilograma bez njega nismo mogli da zamislimo nijedan obrok. Veliki broj vas me je prethodnih nedelja pitao da li može makar ponekad da jede hleb, barem parče uz doručak ili ručak

07.04.2020

18:17

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija