• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ

09.04.2020

18:37

(FOTO/VIDEO) AVIONOM ER SRBIJE STIGLI NAŠI DRŽAVLJANI IZ KIJEVA I BUKUREŠTA!

Društvo

(FOTO/VIDEO) AVIONOM ER SRBIJE STIGLI NAŠI DRŽAVLJANI IZ KIJEVA I BUKUREŠTA!

Podeli vest

Avionom Er Srbije koji je jutros po nalogu Vlade Srbije odleteo za Kijev i Bukurešt danas je u zemlju vraćeno 55 naših drzavljana! ATR sa građanima Srbije oko 18 sati sleteo je na aerodrom "Nikola Tesla"

Među putnicima su i bolesnici koji su bili na lečenju, ali i naši građani koji su se vratili sa udaljenih destinacija - Tajlanda, Šri Lanke, Balija, Australije i Katara...

Foto: Printscreen

Naš nacionalni avioprevoznik sutra će organizovati još jedan evakuacioni let, za Berlin i Frankfurt. 

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija