• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

11.04.2020

07:40

SUZE BAKE MIROSLAVE PRE NEKOLIKO DANA VIDELA JE CELA SRBIJA Danas su stigle TUŽNE VESTI

Društvo

SUZE BAKE MIROSLAVE PRE NEKOLIKO DANA VIDELA JE CELA SRBIJA Danas su stigle TUŽNE VESTI

Podeli vest

Miroslava Lazin, baka koja je pre dve nedelje rasplakala naciju u video snimku koji je napravila Opera SNP, preminula je u svojoj 90. godini

Baka Miroslava bila je jedna od starijih Novosađanki koje su solisti Opere SNP iznenadili muzičkim poklonom koji joj je stigao zajedno sa namirnicama.

- Kada je naša volonterka pozvala baka Miroslavu i ona joj se nije javila, pozvali smo policiju i njenu ćerku koja takođe ima 70 godina i ne izlazi iz stana! Kada su došli u stan našli su baka Miroslavu mrtvu u krevetu. Tužni smo zbog bakine smrti ali nam je drago što smo joj olakšali i ulepšali zadnje nedelje života! - kaže Ivana Rajinac iz Call-centra Color Media Communications, prenosi nshronika.

Baka je desetak dana ranije za portal nshronika rekla da joj u danima izolacije mnogo znači pomoć volontera, te da je ranije bila član Izvršnog veća, tokom 33 godine, kao i da je pre više decenija ostala udovica zbog čega je navikla da mnoge stvari obavlja sama.

KORONAVIRUS nije sprečio baku od 101 GODINU da pobegne iz staračkog DOMA zbog ćerkinog ROĐENDANA, a onda ju je policija presrela

- Ja sam dijabetičar pa moram strogo da vodim računa o tome kako se hranim, a u nabavci namirnica, kao i vode i lekova, pomaže mi jedna divna volonterka koja me obilazi, a zahvaljujući kojoj sada imam i ručak.

Pošto ne smem i ne mogu da izlazim svaka vrsta pomoći mi ovih dana veoma znači, a volonteri su veoma srdačni i divni prema meni i ova divna devojka, Dajana i ja, smo se već i sprijateljile - kaže Miroslava i napominje da ju je veoma dirnulo kada ju je nastup pred vratima toliko dirnuo da nije mogla da zadrži suze.

U njeno ime volonterima su se obratili ćerka i zet, oboje u kategoriji starijih od 65, zbog čega joj sami nisu mogli pomoći.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nataša

pre 4 godine

Draga bako počivaj u miru, a Vama omladino hvala do neba na ovom gestu. Divni ste!

Lep gest Matice Albanaca Srbije u Novom Sadu!
Srbija

Lep gest Matice Albanaca Srbije u Novom Sadu!

Matica Albanaca Srbije, čije je sedište u Novom Sadu, od ponedeljka je organizovala dostavljanje doručka zaposlenima na Kilinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine, gde se leče najteže oboleli od korona virusa

10.04.2020

18:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija