• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.04.2020

09:48

POLICIJSKI ČAS OD ČETVRTKA DO PONEDELJKA? Dr Radojičić najavljuje: Ima smisla to očekivati, s obzirom da i prošli vikend i ovaj daju rezultate i ne smemo se opuštati!

Društvo

POLICIJSKI ČAS OD ČETVRTKA DO PONEDELJKA? Dr Radojičić najavljuje: Ima smisla to očekivati, s obzirom da i prošli vikend i ovaj daju rezultate i ne smemo se opuštati!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je jutros da ima smisla očekivati da policijski čas sledećeg vikenda počne ranije, odnosno da traje duže, i naveo da će odluku o tome, kao i o ponašanju za vreme pravoslavnog Uskrsa, doneti epidemiolozi i stručna lica zajedno sa nadležnima.

 

- Ima smisla to očekivati, s obzirom da i prošli vikend i ovaj daju rezultate i ne smemo se opuštati u ovom periodu kada opasnost još uvek preti. Verujem da ćemo zajedno sa epidemiolozima i stručnim licima svi zajedno doneti odluku kako da se ponašamo narednih dana i u vreme Vaskrsa te da će mere biti adekvatne i dobro pripremljene - kazao je gradonačelnik za RTS.

On je dodao da ne veruje da može doći do eskalacije situacije sa obolelima i naglog skoka u narednom periodu, ali, kaže, pažnja mora da bude na nivou.

S tim u vezi, naveo je da je na beogradskom Sajmu, koji je pretvoren u privremenu bolnicu, popunjeno 350 mesta od ukupno 2.200.

- U Areni imamo 360 mesta, u Hali sportova malo manje od 150. U ovom trenutku imamo dovoljno kapaciteta i ne očekujem da će biti potrebno više mesta od ovih koje imamo u ovom trenutku, ali ako se ukaže potreba bićemo spremni - istakao je Radojičić.

On je rekao da je noćas 106 ljudi prekršilo mere zabrane kretanja, dok je prošle nedelje bilo nešto više i dodao da Grad Beograd i u otežanim uslovima dobro funkcioniše.

- Imamo 1.200 komunalnih radnika na licu mesta - zaključio je gradonačelnik, koji je iskoristio priliku da vernicima katoličke i protestantske veroispovesti čestita Uskrs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Abe

pre 3 godine

A onda neka naša predsednica vlade ubeđuje naciju da im nisu potrebne zalih hrane. I da, ako je policijski čas, gde su ti policajci što kontrolišu stanje? Ispred moje zgrade roditelji šetaju decu, deca vozaju bicikle u društvu roditelja, a policajca ni za lek, otkad se u ovoj državi uvelo ovo vanredno stanje. I neka mi ne priča ministar MUP-a da policije savesno radi svoj posao, jer, mi vidimo da to nije tako i kada govori o tome znamo da to nije istina samo nemamo kako da mu kažemo.

Perica

pre 3 godine

Da li u ovoj državi treba na svakog građanina po jedan policajac i gde je lična odgovornost? Drugo kakav ste domaćin ako u kući nemate tri četiri kile brašna i makar 1-2 litra ulja,dve tri kesice suvog kvasca i da ne pričam još? Ko te je i da li je imao neko da te nauči kako se vodi domaćinstvo umesto da pišeš svašta pa su ti svi krivi?

Ljubiša

pre 3 godine

Nego šta,nego policijski čas, i to od četvrtka do utorka.SzS-ovce nek se bune do mile volje, i onako im Djido daje ovih dana duple dnevnice.

Milan

pre 3 godine

Ponedeljak-Četvrtak katastrofalne guzve po prodavnicama!

Zoran

pre 3 godine

Ne mozete vi da zatvarate koliko mi mozemo da izlazimo ! Salim se ali mi se cini da je ovo vec preterivanje. Ovakve mere su trebale na pocetku a ne sada. Svrha i razlog za ovakvim potezom su neopravdani.

Srdan

pre 3 godine

Ne prepoznajem ovog coveka tj licnost. Sad i on predlaze pozovite bre Vesica on ce uvede od ponedeljka do ponedeljka jer on je strucan Ovom narodu i trebaju ovako obrazovani strucnjaci koji rade kako im se kaze Ako je ovaj gosp.Radojicic (sumnjam)neka se pokrije i cuti. Nigde ga nije bilo samo kad otvara kucice za male pricice sad se nasao da i on kaaze koju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija