• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

12.04.2020

20:35

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 25! In vino veritas! Crni pokazuje kako da "ispravno" prekršite dijetu!

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 25! In vino veritas! Crni pokazuje kako da "ispravno" prekršite dijetu!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, sve dijete na ovom svetu, pa i ova najbolja "Crni dijeta", imaju dve zajedničke stvari a to su svakodnevni osećaj gladi i prekršaji. Što se tiče gladi taj problem smo uglavnom rešili jer mogu da garantujem da ste siti 90 odsto dana, a što se tiče onog ostatka to moramo da izgžimo jer ne postoji nijedan režim ishrane u kome gubite kilograme a da su vam creva stalno puna. Sa druge strane, imali smo jedan prekršaj i rekao sam vam da će se oni događati i da ne treba da ih shvatamo fatalistički i da nedaj Bože odustanemo već da upravo nakon njih nastavimo dalje još jače, prkosnije i disciplinovanije

Pošto je osnov svake uspešne dijete da se držite plana koji ste napravili, najbolje bi bilo da i te prekršaje pravite planski jer to znači da ih kontrolišete i da se nisu dogodili zbog slabosti karaktera. Zato sam vam, primera radi, rekao da alkohol, iako je najstrože zabranjen, smete da konzumirate kada vam se dogode neke velike i lepe stvari u životu koje želite da obeležite. Jedino je bitno da ne pijete rakiju, pivo ili koktele jer su to previše kalorični napici, i da konzumirate vino koje je najmanje zlo, da tog dana smanjite ishranu na nužni minimum i preskočite večeru, kao i da nikako ne izmišljate razloge za alkoholisanje već da popijete piće kada za to zaista postoji valjan razlog.

Tako je meni, primera radi, juče bila četvrta godišnjica sa devojkom, naručio sam ručak iz restorana i popio sa njom flašu vina. Samim tim sam prekršio dijetu ali potpuno svesno i planski i taj dan ništa drugo osim toga nisam uneo u sebe. Iskreno za ovu godišnjicu sam znao i pre početka dijete i u toku njenog trajanja i da ste me bilo kada pitali rekao bih vam "prekršiću sopstveni režim tad i tad, tako i tako". To nam govori da mi nije posustala moja čelična volja niti zatajio karakter, već sam nešto ciljano i planski uradio. Takvi prekršaji, koji sigurno ne mogu biti češći od jednom mesečno su vam dozvoljeni u "Crni dijeti", i poput brojnih stručnjaka i mi ćemo to zvati "čit dej" odnosno dan kada "varamo" ovaj naš režim.


Zaključak je jasan, "čit dej" je bio, prošao i nadamo se da sledeći neće skoro. A mi nastavljamo još jače i disciplinovanije u nove pobede. Ništa nije problem, pa ni prekršaji, u celoj ovoj našoj priči i borbi jedino nije dozvoljeno da odustanemo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 24! Jaje na oko bez oka! Crni sprema fenomenalan recept "pun" belančevina! (VIDEO)
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 24! Jaje na oko bez oka! Crni sprema fenomenalan recept "pun" belančevina! (VIDEO)

Dragi moji debelići, posle novih modela treninga, koje smo predstavili u prethodnim danima, došao je red da spremimo i neko jelo. Kao što znate pored voća i povrća bogatog vlaknima i vitaminima, našu ishranu smo proširili i sa proteinima i belanćevinama iz mesa i jaja. Samim tim u današnjem videu ću vam predstaviti recept za jelo od jaja koje je izuzetno zdravo, hranjivo i niskokalorično. Nazvao sam ga "Jaje na oko bez oka", zato što je sistem prženja sličan "jajima na oko" ali nema žumanca već samo belanca koja su ubedljivo najzdraviji deo ove namirnice

11.04.2020

18:03

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija