• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2020

07:58

EPIDEMIOLOG KON ŠOKIRAO OBJAVOM "Vidim da sam glavni 'krivac', vreme je da se povučem, neću da vodim ratove protiv bilo koga"

Društvo

EPIDEMIOLOG KON ŠOKIRAO OBJAVOM "Vidim da sam glavni 'krivac', vreme je da se povučem, neću da vodim ratove protiv bilo koga"

Podeli vest

Epidemiolog Predrag Kon objavio je status na društvenoj mreži Fejsbuk koji je mnoge ostavio u čudu.

On je na svom nalogu napisao da je vreme da se povuče i "prepusti boljima da vode pandemiju", navodeći da su razlog za to napadi na njega i stručni tim na društvenoj mreži zbog prodiranja virusa korona u Gerontološki centar u Nišu.

Foto: facebook

 


“Koliko vidim po Fejsbuku glavni “krivac” za prodor virusa u Gerontološki centar u Nišu sam ja i stručni tim. Vreme je da se zbog toga povučem i prepustim boljima da vode pandemiju. Bolje ne znam i ne umem. “Ratove” neću da vodim ni protiv koga, osim protiv virusa. Neprekidno pratim sve misleće ljude i kako se sav gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu vreme je da se sklonim. Privremeno isključenje... Sve najbolje!” napisao je dr Kon.

 

Podsetimo, u domu za stare u Nišu zaraženo je 144 ljudi, a zbog propusta uhapšen je direktor Milan Stevanović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gaci

pre 4 godine

Okriviti ovakvog strucnjaka,za nesto sto nema veze.sa.covekom!BEZOBRAZLUK POJEDINIH,SRAMOTA,! To se namrno radi,kako bi se pojedine neznalice izbacili u prvi plan, kao i mnostvo neznalica,poltrona.......NEK ZIVI ZNANJE I STRUKA!

gaša

pre 4 godine

Dozvoljavaš da pobede oni što nemaju ni "Č" od Čoveka.

Bosko lasta

pre 4 godine

Да Бог да,да се сви угледају на тебе.

Jovan

pre 4 godine

Neznam koji idioti napadaju doktora hvala za sve što je uradio za svoj radni vek a verujem daće još mnogo datti narodu i srbiji molim vas radite vi vaš posao ne obazirete se na budaletine uvek ih je bilo i biće budite vi nama živi i zdravi dragi moj doktore !

Mito

pre 4 godine

Gospodine Kon, vi ste oficir, koji se nalazi u ratu, a u ratu se ne daju ostavke. Odustanite od te glupe ideje i nastavite borbu. S poštovanjem

Na ovim prostorima

pre 4 godine

nikad nisi smeo da budes pametan i da nesto znas jer se to kosilo sa podobnim kadrovima kojima je funkcija i sve drugo bilo namenjeno po difoltu.

Savest

pre 4 godine

Ako se ovo zaista desi to će biti katastrofa, ali kao čovek mogu u potpunosti da razumem tog izuzetnog čoveka. Iz dana u dan čitamo i slušamo sve moguće i najprizemnije uvrede i nipodaštavanja na račun Dr Kona i ostalih lekara, neko to može da ignoriše, ljudi od integriteta će se radije povući. Mislim da se to nigde i ni u jednoj zemlji na svetu ne dešava da šaka probisveta i bitangi bukvalno minira borbu protiv pandemije. Iskreno se nadam da će promeniti odluku.

AMatić

pre 4 godine

Doktore, ne slušajte priče drugih, Vi niste primali platu u Geren. ustanovi u Nišu već neko ko je imao funkciju direktora, pa zato nemožete i niste krivac za sve. Nema predavanja, u drugom poluvremenu se odlučuje ko je pobedio. A to sta Vi stručnjaci, samo napred.

Ivica

pre 4 godine

Postovani profesore Kon. Pisem Vam iz Aleksinca iz koga je i Vasa majka. Ne obracajte paznju na sve one zle ljude koji misle da je njima dobro ako je drugima lose. Velika vecina naroda je uz Vas. Ziveli. Pozdrav.

PRKI

pre 4 godine

Doktore niste vi krivi za taj dom krivi su oni što nadziru sprovodjenje mera , ko je taj? Ali setite se početka pandemije , to nije ništa ma to je mali virus , ma običan grip, ma deca mogu u škole,?

Gordana

pre 4 godine

Ne dajte se dr.Kon! Ostanite zbog svih nas, zanemarite zle pojedince! Narod vas voli, ko zna ko je to napisao.

NN

pre 4 godine

Pametno. Zasto covek koji je toliko sebe dao, trpi napad i vredjanje. Uspeli smo takvog strucnjaka, kakav je Kon, da oteramo i ponizavamo. Ziv bio jos dugo godina, a nama nece valjati bilo ko. Dok nepismeni vode glavnu rec u pogledu virusa bice tako. I na kraju, hvala Konu na svemu!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija