• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

14.04.2020

10:05

69 OSOBA PREKRŠILO MERE VLADE SRBIJE, svi odmah procesuirani

Društvo

69 OSOBA PREKRŠILO MERE VLADE SRBIJE, svi odmah procesuirani

Podeli vest

Na teritoriji Apelacionog javnog tužilaštva Beograd 66 osoba prekršilo je mere Vlade Srbije.

Šest osoba je prekršilo meru samoizolacije - jednom licu iz Smedereva je izrečena mera zabrane napuštanja stana, jedno lice iz Valjeva je kažnjeno novčano, a četiri lica iz Beograda su zadržana od kojih prema dva lica određen pritvor, sa jednim je sklopljen sporazum, dok je za jedno određeno saslušanje.

Policijski čas na teritoriji koju pokriva Apelaciono javno tužilaštvo Beograd prekršilo je 60 osoba i protiv njih su podnete prekršajne prijave.   

Foto: Tanjug

Na teritoriji Apelacionog javnog tužilaštva Novi Sad zbog kršenja mere izolacije jedno lice je zadržano i za njega je dat predlog za meru zabrane napuštanja stana.

Na teritoriji Apelacionog javnog tužilaštva Kragujevac zbog kršenja mere samoizolacije privedena su dva lica. Jednom je određena mera zabrane napuštanja stana, dok je sa drugim zaključen sporazum o priznanju krivičnog dela i izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od tri meseca koju će izdržavati u kućnim uslovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija