• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2020

10:22

KON NASTAVLJA DA VODI BORBU PROTIV EPIDEMIJE! Završen sastanak sa predsednikom Vučićem i premijerkom Brnabić

Društvo

KON NASTAVLJA DA VODI BORBU PROTIV EPIDEMIJE! Završen sastanak sa predsednikom Vučićem i premijerkom Brnabić

Podeli vest

U predsedništvu Srbije upravo je završen sastank predsednika Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i epidemiologa dr Predraga Kona, na kojem je dogovoreno da dr Kon nastavi da vodi tim epidemiologa i da se do kraja sa svojim timom izbori protiv pandemije covid-19 u Srbiji.

Doktor Kon obratiće se u tom svojstvu već u 15.00 časova, na redovnoj pres konferenciji.

Kako saznajemo, tema sastanka pored ostavke doktora Kona, je i zahtev SPC da se vernicima u nedelju dozvoli dolazak u ckrvu od 5 do 10, uprkos policijskom času.

Podsetimo, doktor Kon je na Fejsbuku napisao da je vreme da se povuče i "prepusti boljima da vode pandemiju", navodeći da su razlog za to napadi na njega i stručni tim na društvenoj mreži zbog prodiranja virusa korona u Gerontološki centar u Nišu.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 3 godine

treba podrzati dr.Kona i nepraviti gluposti u vezi uskrsa da se odobri olaksice za vreme uskrsa jer bi to bilo direktno nepostovanje struke i dr.Kona jer ko ce biti odgovoran ako se nedaj boze posle desi skok zarazenih ko prrima krivicu neka se izjasni

Kaya

pre 3 godine

Doktore, kad se mačka miša bojala? Nemojte sad da nas razočarate!!! Ugledajte se na predsednika, premijerku, doktorku, i ostale, koji stojicki podnose sve napade... Stvarno bi pali toliko nisko kad bi predali rat bez borbe... Zar ste toliko plasljivi?! Šta Vas toliko pogađa?! - Vreća, da ne kažem čega... - Molim Vas, urazumite se.. Barem ste Vi obrazovani.. Ja, kad bih se osvrtala, šta mi selo kaže, odavno bih izgubila kompas moralnih vrednosti... Kafica, razum i na noge lagane... Aplauz koji odjekuje svako veče, nije za džabe, svesni ste toga...

Borac R SRPSKE

pre 3 godine

SVE ZBOG BITANGI KOJI NEZNAJU STA RADE.

Giša

pre 3 godine

Doktore manite šta pišu pojedini Vi ste pottebni ovom narodu i nemože se tuđa greška Vama pripisati.Zato Vas molimo da ostanete na čelu KŠ kao izuzetan stručnjak.Vaše izjave djeluju dosta umirujuće na narod da niste možda ni svjesni.Sva podrška Vama i vašem timu.

Sladjan

pre 3 godine

Ako precednik vucic naredi da mora ,ipak mora biti tu,zato sto je potpukovnik u penziji I obavezan ako treba ici u rat,u ovom slucaju mora se boriti sa pandemijom I spasavati narod!!!!ili vojni sud jer ne izvrsava naredbe precednika!!!postujte drzavu bilo ko da je!!!kraj price!

Ljiljana

pre 3 godine

Podrska za doktorq Kona.!!!!!...ne treba da se obazire na razne glupe komentare manjine....toga ce uvek biti!..samo napred Doktore Kon UZ VAS SMO!!!!!??❤️

pettar

pre 3 godine

Poštovani Gospodine, Doktore Kon, molim Vas ne obazirite se na napade idiota. O čemu se radi, danas svaki ludak (može to biti i sa fakultetom) ima telefon i pristup internetu, pošto u stvarnom životu njega niko ne ceni, ne sluša, niti ga vidi, niti obraća pažnju, pružila mu se prilika da iz svoje bolesne glave izliva budalaštine i piše na društvenim mrežama. To su u stvari kromanjonci a žive u našem vremenu. Želim Vam da uspešno rukovodite ovom epidemijom do kraja, da srećno odete u penziju i da idemo da pecamo.

Mirica

pre 3 godine

Moli dr Kona da ostane do kraja, časno, stručno, bez kompromisa jer jedino njemu verujemo (ne govorim samo u svoje ime). Svi ostali su ili previše politički obojeni , previše zgrčeni ili opušteni ... a jedino časni dr Kon uliva osećaj da smo pravovremeno obavešteni , da struka zaista radi svoj posao. Samo on i još par doktora su u ovim vremenima nezamenljivi kao iskren izvor informacija! Njregovim odlaskom bi i ostali časni lekari izgubili na kredibilitetu jer bi ih "pojeli" oni koji imaju loše namere. Hvala unapred!

Vlado

pre 3 godine

Hoće li ova država da POČNE DA HAPSI BAGRU, ili će ovakvi izuzetni stručnjaci a nadasve ljudi morati da se sklanjaju? Vučiću dokle ćeš tolerisati blaćenje, primeni već jednom zakone ove države a neka se slikaju "zaštitnici prava i slobode izražavanja"!!! Jel sramotno blaćenje ovih izdajnika PRAVO???!!!

Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Dr. Kona smeniti nije unistio covid 19. U biološkom ratu smene rukovodilaca su racionalne. Ja i ne znam njegovu biografiju. Cost benefit analiza realnog stanja.

Ana

pre 3 godine

Dr. Kone , imamo potpuno poverenje u vas , ne slušajte zle jezike , vi ste oličenje stručnosti, požrtvovanosti ! Hvala Vam!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija