• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2020

15:24

DOKTOR KON OTKRIO ZBOG ČEGA JE NAPISAO DA PODNOSI OSTAVKU! Evo šta se krije iza statusa koji je uzdrmao Srbiju! (VIDEO)

Društvo

DOKTOR KON OTKRIO ZBOG ČEGA JE NAPISAO DA PODNOSI OSTAVKU! Evo šta se krije iza statusa koji je uzdrmao Srbiju! (VIDEO)

Podeli vest

Epidemiolog Predrag Kon otkrio zbog čega je napisao na Fejsbuku da podnosi ostavku!

"Napisao sam poruku na Fejsbuk nalogu nakon što sam bio izložen kritikama i napadima na mene i stručni tim. Napisao sam da to treba da preuzme neko ko to bolje da radi, jer taj nivo bezobrazluka je prevazišao ono što može da se prihvati. To je moj privatni nalog. Duboko me je pogodila molba sinoda SPC jer potpuno negira sve ono što je dosadašnji pokušaj da se spasu životi. Osetio sam potrebu da treba da se sklonim. Bio sam na razgovoru kod predsednika i premijerke i jasno je da imam radnu obavezu. Moram da kažem da je to snažna podrška predsednika. Bez takve podrške predsednika i vlasti mi ne bismo mogli da uradimo ništa, svestan sam politizacije, ali to je istina", istakao je Kon.

Podsetimo, doktor Kon je na Fejsbuku napisao da je vreme da se povuče i "prepusti boljima da vode pandemiju", navodeći da su razlog za to napadi na njega i stručni tim na društvenoj mreži zbog prodiranja virusa korona u Gerontološki centar u Nišu.

Posle razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić, on je odlučio da ipak ostane da vodi tim u borbri protiv epidemije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 4 godine

Doktore svaka ti čast za tvoj rad, a ova bagra što te napada dabogda bili tvoji pacijenti na infektivnoj klinici. Pozdrav iz Sarajeva

Rale

pre 4 godine

Doktor Kon je visokostručan i častan čovek, ali među nama je određen broj idiota zbog koji već ispaštamo. Ako ti neodgovorni pojedinci nastave sa svojim idiotlucima brzo će doći crna i teška vremena. Ni bog nam se neće smilovati. Umiraćemo, ne samo od korona virusa, nego i od gladi.

Lol

pre 4 godine

Crkvu izgleda ne zanima dobrobit vernika, nego sopstvena kasa, kada predlaže ukidanje mera zbog praznika u jeku epidemije. Njihove molbe treba ignorisati. Nisu iznad države.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija